Foto: Outnow.ch
Film
17. september 2018, 15:04

ARVUSTUS | Film sellest, kuidas mees ja naine joovad poolteist tundi veini ja räägivad (4)

Lindsay ja Frank on oma loomult vihkajad. Neile ei meeldi mitte miski. Ei meeldi neile kontvõõrad ega ka tuttavad inimesed. Nad vihkavad maailma, vihkavad oma sõpru ja vanemaid ning vihkavad iseennast. Kui paarike esmakordselt kohtub, hakkavad nad - üllatus, üllatus - vihkama ka teineteist.

Mõlemad on kutsutud Franki poolvenna pulma. Esmalt mainitud ilmselgete sugulussidemete tõttu, Lindsay on aga vennakese endine pruut, kes üritab oma südamevalust üle saada. Suurest vihkamisest hoolimata on Frank Lindsay ja Lindsay Franki jaoks ainukene inimene, kellega kogu nädalavahetuse jooksul suhelda saab. Saab ju ainult teine vihkaja aru, kuivõrd suur piin oleks mittevihkajatega suhtlemine.

Pooleteise tunni jooksul on vaatajal võimalik kogeda, kuidas Lindsay ja Frank veini joovad, kõiki teisi taga räägivad, teineteisele enda halvimaid külgi tutvustavad ning samal ajal märkamatult üksteisele naha alla poevad. Paus veinivulinas saabub vaid harva, ent jutuvada ei suuda katkestada isegi füüsilised lembehetked kõrkjaid täis mäenõlval.

„Reisisiht - pulm!“ on üpriski sümpaatne romantiline komöödia, mis suudab nii mõnelgi korral suunurki ülespoole kiskuda ning on näha, et ekraanil ilutsev duo võtab isegi kogu asja mõnuga. Kohe näha, et vanad sõbrad (ja võibolla isegi enese teadmata abielupaar).