Nõid AneteFoto: Kuvatõmmis Tinderist
Inimesed
17. september 2018, 12:02

Nõid Anete otsib kaaslast Tinderist: minu partner peab olema kolme mehe eest väljas! (23)

Nõid Anete ehk kodanikunimega Anete Sillenbach köitis televaatajaid  "Eesti selgeltnägijate tuleproovi" eelmises hooajas. Nüüd otsib ta kaaslast populaarsest kohtingurakenduset Tinder. "Jah, tegin konto endale," kinnitab Anete, kellel lõppes hiljaaegu üks suhe. "Nüüd ma vaatan, mida pakutakse."

Anete, kelle igapäevatööks on tarokaartide pealt ennustamine ja just armuasjade osas suuna näitamine, rääkis Õhtulehele antud intervjuus, et mõte tinderdajate sekka astuda tuli temalt endalt. "Mul oleks ülihea meel, kui mõni lähedane teeks selle minu eest ära. Keegi, kes ise otsiks minu eest ja ütleks mulle "Anete, pane kleit selga, sa lähed deidile!"" naerab Anete. "Ma panustan oma töösse nii palju, et mul jääb oma eraeluks sageli väga vähe aega. Eriti viimasel ajal." Seega ei leia ta, et kohtingurakenduses seiklemine kuidagi häbiasi oleks.

Nõiatar lausub naljatades, et kuna tal on intensiivne elu, peab tema tulevane partner olema kolme mehe eest väljas. "Et kõike seda maandada ja ära taluda, mis ühe nõiaga kaasas käib. Või siis peab olema väga rikas ja mind üleval pidama," naerab ta. 

Hea kaaslane on Anete jaoks eelkõige aus ja intelligentne ega karda emotsioone. Neid viimaseid on tal enda sõnul tohutult. "Ma olen väga visuaalne ja ka välimus on minu jaoks oluline. Aga igaühel on oma maitse. See, mis minu jaoks on ilus, ei pruugi kellegi teise jaoks seda olla. Kindlasti ei tohi ta olla igav. Et ta oleks liikuv ja võiks piisavalt mulle uudsust pakkida. Otsin tõesti midagi, mida tõenäoliselt maailmas väga harva leida võib."

Kuigi Tinderi kasutaja on Anete olnud kõigest päeva jagu, on tal juba hea ülevaade, millised inimesed seal toimetavad: kes joob, kes otsib üheöösuhet. "Üsna huvitav on vaadata, kes sinna satuvad ja mida nad sealt tahavad. Minul selgeltnägijana on see kohe näha," lausub ta. Samas, mõni mees ei ole endast midagi avaldanud. 

Anete, kes peab ennast väga spirituaalseks, kannab endaga kaasas ka vana kooli põhimõtteid. "Mees teeb mateeria ja naine teeb emotsiooni. Mees ehitab karbi ja naine teeb selle karbi koduks."

Anete räägib, et õige kaaslane peab kindlasti olema valmis ka vastu võtma tema kuueaastase poja.  "See peab olema ikka tõeline armastus!" ütleb ta. Oma elukorraldusega on Anete hetkel rahul ja lapsi juurde ei soovi. "Naine peab saama täpselt nii palju lapsi, kui paljudega ta üksi hakkama saab. Ilma lapsehoidjateta, ilma vanaemadeta, ilma tädideta. Kui seda tänapäeva ühiskonda vaadata, siis on arusaadav, miks inimesed väga lapsi ei taha." 

29aastane Anete on õppinud saksa keelt ja kirjandust ja tal oli silme ees selge siht saada tõlgiks. Tõlkima hakkas ta aga hoopis saatuse keelt unenägude ja tarokaartide abil.

Nõia põhitöö ongi praegu ennustamine tarokaartide abil, astroloogiliste horoskoopide koostamine ja unenägude teadliku vaatamise kaudu info hankimine.

Oma anded avastas Anete väga varakult, kuid arendama hakkas neid alles ülikooliõpingute ajal. Naine näeb ja teab, kuidas märke lugeda. "Inimesed küsivad peamiselt raha ja armastuse kohta. Sama duaalsus – spirituaalsus versus materiaalsus – esines juba mu lapsepõlvemängudes. Need kaks teemat on sama asja eri küljed," on ta Naistelehele antud intervjuus lausunud.