Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
17. september 2018, 09:43

Woody Alleni naine Soon-Yi: ema Mia peksis mind juukseharjaga! (2)

Woody Alleni endine kasutütar ja praegune abikaasa Soon-Yi Previn on viimaks ometi avanud suu - selleks, et oma adoptiivema Mia Farrow pihta sappi pritsida.

Oma ema endise kallima Woody Alleniga (82) abielus olev Previn (47) kirjeldab New Yorkeri intervjuus Miat vägivaldse türannina, kes peksis teda juukseharjaga ja hoidis teda pea alaspidi, sest vere juurdevool ajju pidi Soon-Yi targemaks tegema. 

 
 
 
View this post on Instagram

#TbT old Harper's Bazaar photo taken during my brief modeling days. I was 18

A post shared by Mia Farrow (@realmiafarrow) on

Soon-Yi ütles, et ei suuda enam pealt vaadata, kuidas Farrow (73) Allenit oma tütre Dylani seksuaalses ärakasutamises süüdistab. Mia ise olevat emana olnud kohutav.

Soon-Yi oli kuuene, kui Mia ta 1977. aastal Korea lastekodust adopteeris. Juba näitlejanna esimene embus olevat olnud võlts. Söuli tänavail suurest näljast seepi söönud tüdruk sattus enda väitel vihma käest räästa alla: probleemid alanud juba enne Koreast lahkumist. Mia oli visanud tüdruku, kes polnud eales üksi vannis käinud, tseremoonitsemata vette. "Ta polnud algusest peale minu vastu emalik," süüdistab Soon-Yi, kes kasvatab koos Alleniga kaht tütart.

 
 
 
View this post on Instagram

48 years ago

A post shared by Mia Farrow (@realmiafarrow) on

Soon-Yist sai Farrow ja tema toonase abikaasa, helilooja André Previni suure pere liige. Abielupaaril oli kolm bioloogilist järeltulijat ning lisaks Soon-Yile kaks kasulast. Lihast poega Fletcher Previni kohelnud Mia geeniusena, teised lapsed olnud otsekui madalamast seisusest. Kui Soon-Yi õppust ei võtnud, visanud Mia teda puust täheklotsidega. Veel jaganud näitlejanna Koreast toodud tütrele kõrvakiile, peksnud teda juukseharjaga ja tembeldanud idioodiks. 

Kui abielu Previniga oli purunenud ja Soon-Yi tutvus Alleniga, olevat ta algul meest vihanud. "Ma ei mõistnud, miks keegi peaks tahtma nii vastiku ja alatu inimesega olla nagu mu ema."