Lauri LiivVideo: Robin Roots
Tele
14. oktoober 2018, 22:11

ÕL VIDEO | Lauri Liiv: ma palun vabandust, kui riivasin õdesid Ilveseid! (19)

"Ma pean huumorist väga lugu. Kuna suudan enda üle naerda, siis leian, et mul on mõnikord õigus naerda ka teiste üle," rääkis Lauri Liiv Õhtulehele antud intervjuus pärast näosaate etteastet, kus ta esitas The Ilves Sistersi loo "Jõulurõõm".

Lauri arvas, et hea naljasoon on tal ilmselt pärilik. "Meil on peres kõigil hea huumorisoon olnud." Videointervjuus palub Lauri vabandust, kui tema üle vindi etteaste õdesid Ilveseid kuidagi riivas. "See ei olnud kindlasti pahasti mõeldud," lausus ta.

Laulja rääkis, et näosaate tegijaid inspireeris ETV ekraanil olnud originaallugu. "Eksimustes on oma võlu ja see tüdruk laulab oma lugu väga armsalt. Aga otse-eetris eksis ta natuke sõnadega." See humoorikas seik sai määravaks, miks just see lugu saate meeskonnaga välja valiti. "On, millest kinni hakata ja teha hea paroodianumber," lausus Liiv toonitades, et tema versioon polnud kindlasti mõeldud halvustamiseks.

Liiv rääkis, et kõrges registris ei olnud keeruline laulda, see vajas lihtsalt natuke harjutamist. Et saavutada tütarlapse välimus, olid grimeerijad ja kostüümikunstnikud Lauri kallal aga korralikult vaeva näinud: lauljal oli parukas, kontsad, rinnapartii jne. "Kõik kokku ehk grimm ning soeng võttis aega kolm tundi," lausus Lauri. "Päris korralik ettevõtmine. Alguses vaatasime, et mis see ikka ära ei ole!"

Lauri naljatas, et grimeerija on juba ammu käega löönud. "Ta ütles, et ma olen läbi aegade kõige kohutavam naine selles saates. Aga täna ta ütles minu enda kohta, et see oli kõige ilusam tulemus," naeris Liiv.

Vaata ka täispikka videointervjuud.