Marek ja MargeFoto: Kalev Lilleorg
Inimesed
16. september 2018, 15:11

Õnnitlused! Saatejuht Marek Lindmaa sai isaks (4)

TV3 saatejuht Marek Lindmaa ja tema kallim Marge Männistu tervitasid oma perre uut ilmakodanikku. "Kõik on terved ja õnnelikud," kinnitas Lindmaa uudist Kroonikale.

"Kuna aga tegemist on niivõrd isikliku ja rõõmustava hetkega, siis rohkem detaile avalikustada ei soovi," jääb ta napisõnaliseks nii lapse soo, nime kui täpsema sünniaja osas.

Refereeritud artikli täistekst Kroonikas. 

Möödunud aasta oktoobris Marek ja Marge kihlusid. Paarike tutvus kaks aastat tagasi sõbra sünnipäeval ning Marek ja Marge tunnistasid, et nad ei saa päevagi teineteiseta. "Mõnus värelus on endiselt hinges. Kui teda näen, siis liblikad lendavad, kui ei näe, siis tunnen, kuidas igatsus kasvab," ütles Marek Naistelehele antud intervjuus. Tegelikult olid nad varemgi ühistel üritustel viibinud, kuid polnud kokku puutunud.

Enne naisega kohtumist mattis Marek end töösse ja ei uskunud, et päris armastus eksisteerib. "Kui ma üks hetk otsustasin, et hakkan rohkem oma tervise eest hoolitsema ja vähem alkoholi tarbima, läksid kõik asjad lumepallina veerema ja õigel hetkel tuli mu ellu õige inimene." Mees usub nüüd, et armastus toob inimeses välja parima. "Armastus on elu, see on ilus ja kaunis ning paneb inimese särama ja elama," rääkis Marek.