Kaubamaja sügis-show 2018
Inimesed
15. september 2018, 11:41

PILDID JA VIDEO | Mehed on muutunud eesti naiste jaoks luksusaksessuaariks, seega lähme välismaale! (45)

Sel nädalal sai Tallinna tänavatest ägedate ja stiilsete naiste suur moelava.

Uurisime säravamatelt naistelt, kas naised on vallutamas maailma ja valmis mehi tagaplaanile jätma?

Lastekaupade maaletooja Ingrid Tõniste: Tänavune sügismood on tõepoolest küllaltki maskuliinne, kuid see ei tähenda, et me naised veel mehistuma hakkame. Me tahame ennast lihtsalt mugavalt tunda. Näiteks, mul on lisaks oma tööle ka kolme lapega nii palju jooksmist ja lisaks autosõidud, et seal pole küll kõrgete kontsadega midagi teha. Aga palgalõhe meeste ja naiste vahel võiks küll kaduda.  

Kaubamaja sügis-show 2018; Katri Palm (paremal) 

Elukutseline puhkaja Katri Palm: Meestemood on naiste seas alati popp olnud. Täna on naised lihtsalt muutunud julgemaks ja reaalselt kõik naised on hakanud ka meeste riideid kandma. Aga see ei tähenda sugugi, et naised on muutumaks meesteks. Naised on muutunud lihtsalt julgemaks riiete valiku suhtes. Ainus mida naised tahavad - meestega võrdset palka!   

Näitleja Kaisa Selde: Tänasel Kaubamaja suurel moe-showl rõhutati kindlasti seda, et me ei ole feministid. Samas loodan südamest, et naised ei ole täna mehistumas. Naine saab küll täna kõigega ise hakkama, isegi laste tegemiseni välja, kuid ma südamest loodan, et naised võiks olla ikka naised ja mehed võiks olla mehed. Loomulikult ei tohi kedagi diskrimineerida. Kõik peavad olema võrdsed. Kedagi ei tohi halvasti kohelda. Aga sellegipoolest jäägu alles kaks sugu. 

Kaubamaja sügis-show 2018; Anu Saagim; Ingrid Tõniste; Reet Härmat  Foto: ERLEND STAUB

Iluhoolik Reet Härmat: Mina arvan et matriarhaat on tulekul. Järjekordne maailma võim on naiste käes, sest naised peavad ja saavad hakkama kõigega. Sa pead olema ilus, sa pead teenima raha, sa pead olema tark, sa pead sünnitama lapsi - naised saavad selle kõigega hakkama ja meil polegi enam mehi vaja. Teisalt, mehed on muutunud meie jaoks luksusaksessuaariks. Eestis pole sugugi lihtne endale võrdväärset meest leida. Seega naised, lähme välismaale!

Vaata videot!