Margus TaborFoto: Erki Pärnaku
Tele
14. september 2018, 13:27

TOP 5 | Need viis saatejuhti on teinud ilusa teledebüüdi (15)

Värskelt alanud telehooaeg on ekraanile toonud mitu uut saatejuhti. Osa neist proovib ametit esimest korda, teised on teles tagasi pärast pikka pausi. Televeeb valis välja viis uustulnukat, kellega võib igati rahul olla.

1. Näitleja Margus Tabor asus koos Margit Kilumetsaga juhtima kultuurisaadet „OP+”. Ja nagu oodata võis polnud Tabor kordagi ebalev. Suisa vastupidi. Televaatajale tundus näitleja teleekraanil vägagi kindlameelne ja end hästi tundev.

Margus Tabor Foto: Erki Pärnaku

2. Piret Laos, kes on varem juhtinud hommikuprogrammi raadios MyHits, tegi teledebüüdi Kanal 2 „Hommiku!” eetris. Tuleb tunnistada, ta on iga päevaga järjest paremaks läinud.

Piret Laos Foto: Teet Malsroos

3. Jüri Butšakovi näeb samuti saates „Hommik!”. Tal on küll telekogemus „Radarist”, kuid otse-eetris juhib ta saadet esimest korda. Butšakov saab oma tööga suurepäraselt hakkama, on karismaatiline ning toob hea huumoriga muigegi näole.

Jüri Butšakov Foto: Teet Malsroos

4. Brüsselist naasnud Johannes Tralla telekaameraid ei karda ja on varemgi saatejuhi rolli täitnud, kuid mitte nõnda tiheda töögraafikuga. Oma töös on Tralla äärmiselt professionaalne, lihtsalt jälgitav ning arusaadav.

Johannes Tralla Foto: Erki Pärnaku

5. Kärt Anvelt, kes nüüd juhib „Radari” meeskonda, ei tee küll teledebüüti, kuid pole pikalt teles saateid juhtinud. Kui Anvelti esimene saade jäi veidi kohmakaks, siis teisel korral võttis ta end kokku ja nüüd oli teleekraanil taas enesekindel ja kogenud saatejuht.

Kärt Anvelt Foto: Tiina Kõrtsini