Foto: Instagram
Inimesed
15. september 2018, 11:00

Lapsehoidja paljastused: "Mel B on maailma halvim ema!"

Spice Girlsi lauljatari Mel B endine lapsehoidja on Daily Maili intervjuus lagedale tulnud röögatute paljastustega. Jääb mulje, et seksihull Mel on paras rongaema.

Meeslapsehoidja Rusty Updegraff hoolitses Meli kolme tütre eest üheksa kuud. Augustis andis ta kohtule tunnistusi. Rusty väitel kiusas Mel julmalt oma tütart Angelit (11), kelle isa on koomik Eddie Murphy. Lauljanna ja talendisaate kohtunik nimetanud tütart haisvaks litaks, kuna too keeldus deodoranti kasutamast.

 
 
 
View this post on Instagram

Take your kids to work day today at @agt boom #familyfirstalways #work #bosslady

A post shared by Scary Spice Mel b (@officialmelb) on

See polnud veel kõige hullem - Updegraffi sõnul vooris Meli kodust alailma mehi läbi. Lapsed pärinud, miks emme toas on alasti onud.

"Päevas võis läbi käia nii kolm meest ... viietunnine seanss igaühega neist," rääkis manny DailyMailTV-le. 

 
 
 
View this post on Instagram

Back to basics naked but never ever afraid finally,with my Bestie @gary_90210 #blessd #trust #nojudgement #brutallyhonest #nodrama

A post shared by Scary Spice Mel b (@officialmelb) on

Lapsehoidja väitel oleks noorim tütar, seitsmene Madison äärepealt sugulise pilastamise ohvriks langenud. Üks Meli meessõpradest oli üritanud lapsega duši alla minna. 

Mel võis vahel isegi kümneks päevaks ära sõita, ilma et oleks selle aja jooksul kordagi koju helistanud ja oma laste järele pärinud, väidab lapsehoidja. 

Madisoni hooldusõigust jagab Mel oma eksabikaasa Stephen Belafontega. Kohtu korraldusel peab Melil olema kaasas teine, vastutusvõimeline täiskasvanu, kui Madison tema pool ööd veedab. 

Lauljanna tunnistas hiljuti, et on läinud võõrutusravile. Ta möönis seksi ja alkoholiga liialdamist, kuid kinnitas, et need on traumajärgse stressihäire tunnused. 

Rusty loodab, et Mel suudab end kokku võtta. "Need tüdrukud armastavad oma ema ja Melanie armastab neid, aga ta vajab kohutavalt abi. Tahan, et ta oleks meelemürkidest prii ja terve, sest siis saab ta jälle ema olla. Praegu on ta maailma halvim ema."