Tallinna Kaubamaja suur moe-show Tallinna tänavatelVideo: Stanislav Moškov
Inimesed
13. september 2018, 16:42

PILDID JA VIDEO | Tallinna tänavatest sai ägedate ja stiilsete naiste suur moelava (6)

Kevadel hoo sisse saanud Kaubamaja kampaania NAINE jätkub ka sügisel. Kolmapäeva õhtul tehti austusavaldus kõigile tõeliselt vingetele ja imetlusväärsetele Eestimaa naistele, sest naised on ägedad, stiilsed, kõikvõimsad! Iseloomustavate sõnade rida võiks jätkuda lõputult.

Sügis on ka üks tähtsamaid ja oodatumaid moehooaegu, mille algus väärib tähistamist. Sestap avatigi Kaubamaja sügisene moehooaeg stiilselt ja šikilt 12. septembri õhtupoolikul Tallinna restoranis Härg.

Õhtu üheks tähtsamaks osaks oli moe-show, mis tänavu oli suurejoonelisem kui varasemalt – uued sügistrendid ja stiilsed ning eriti ägedad naised toodi Kaubamajast välja ja Tallinna tänavatest sai suur moelava.

Rongkäik lõppes restoranis Härg, kus rongkäigust sai moeetendus harjumuspärasemal kujul, mida oli vaatama kutsutud ajakirjanikud, Kaubamaja parimad kliendid ja koostööpartnereid. Moerongkäigust võtis osa ligi 60 säravat naist, kelle hulgas oli modelle ja tuntud ning karismaatilisi naisterahvaid. Tegu oli läbinisti positiivse, meeleoluka ja hea emotsiooniga ettevõtmisega, mis rõhutas veelgi enam seda, kui võimekad on meie naised. 

Vaata pilte ja videot!