Foto: Jacques BENAROCH/SIPA
Tele
13. september 2018, 12:47

„Seksi ja linna“ tähte süüdistatakse juveelide pihtapanekus

Juveelifirma Kat Florence Design süüdistab "Seksi ja linna" tähte Sarah Jessica Parkerit juveelide tagastamata jätmises.

New York Posti teatel väidab firma, et näitlejanna laenas neilt kaks aastat tagasi  ligi 150 000 dollari väärtuses ehteid.

Parker poseerinud ehetega Kat Florence Designi reklaami pildistamisel ning palunud siis, kas ta võib mõned ehted paariks kuuks oma kätte jätta, et neid kanda ja siis tagastada.

Kokku lepiti kahes kuus, kuid firma süüdistuse kohaselt pole Parker ehteid ikka veel tagastanud. Nende seas olid üle 40 000 dollari maksvad kõrvarõngad ning 27 000dollariline sõrmus.  

Juveelifirma nõuab ehteid kohtu kaudu tagasi, kuid Parkeri advokaat väidab, et tema klient on korduvalt püüdnud ehteid Kat Florence'ile tagastada, kuid firma pole nende vastu huvi tundnud. 

Jagelus ehete pärast on tegelikult ainult üks põhjus, miks Parker ja Kat Florence Design kohut käivad. Aprillis, kui nende ühisettevõtmine oli vett vedama läinud, kaebas firma superstaari kohtusse. Parker omakorda andis juulis vastuhagi sisse, väites, et oli kõik lepingujärgsed kohustused täitnud, kuid Kat Florence olevat jätnud talle maksmata.