Margus TaborFoto: Erki Pärnaku
Tele
13. september 2018, 10:21

Margus Tabor: ma ei ole üleöö ajakirjanikuks hakanud (4)

„Ma ei ole ühe päevaga tekkinud ajakirjanik, kes hakkab saadet tegema,” tunnistas näitleja Margus Tabor „Ringvaates”. Tänasest hakkab mees koos Margit Kilumetsaga juhtima kultuurisaadet „OP+”.

Tabor tunnistas, et kui kelleltki nõu kuulda tahab, on need kindlasti ajakirjanikud ja saatemeeskond. Lisaks kiidab ta oma kaassaatejuhti. Margit Kilumets on Tabori sõnul tõesti ajakirjanik, kel lai silmaring. „Ütleme niimoodi, et ma ei hakka sellist mängu mängima, et ühel päeval saan ajakirjanikuks ja hakkan saadet vedama,” oli mees aus.

Naljatledes lisas mees, et on saates tiimile õdususe tekitamiseks. „Kummaline küll, aga tööd tuleb ka teha, tuleb ringi käia, tuleb ennast kursis hoida, intervjuusid teha. Ja täna ma tunnen ennast väga hästi, sest mina ei pea küsima ühtegi küsimust,” viskas mees saates nalja.

Kultuurielust mõnda aega kõrvale hoidnud näitleja tunnistas saates, et oli lihtsalt väsinud ja tahtis igapäevatööst eemale. „Vaata, kui sa kogu aeg tiirled selle mulli sees. Me ju müüme ka õhku, ma ei tee midagi konkreetset. Ja siis järsku tuleb selline igatsus teha midagi sellist, mis on päris. Sõita üle mere Hiiumaale, lõigata end kõigest ära,” selgitas Tabor, et teletöö pakkumine oli nagu kaitse või vaheldus.

Kuigi mees tunneb hästi teatrit ja kino, tuleb saadet tehes käsitleda ka kujutavat kunsti ja muusikat. „Ma olen sunnitud ujuma, aga ma ei uju nagu kala,” tunnistas ta.

"Ma ei hakka rahvast petma sellega, et ma olen tohutu spetsialist,” jäi Tabor ausaks.