Foto: Doug Peters/Empics
Inimesed
13. september 2018, 09:45

Poolõde Samantha leiutas hertsoginna Meghanile uue õela hüüdnime (12)

Meghan Markle'i poolõde Samantha ei suuda keelt hammaste taga hoida - värskes Twitteri postituses võrdleb ta kuningliku pere liikmeks saanud Meghanit Donald Trumpiga.

"Inimesed ei tohiks lasta end kuulsusesärast ja rikkusest pimestada," säutsus 53aastane Samantha Grant oma kinnisel kontol. "Trump ütles, et ta võib inimese maha lasta, ilma et ta selle pärast hääli kaotaks. Sama mentaliteet kehtib mu õe puhul. Inimesed jäävad kõike uskuma ja ikkagi sabas sörkima," vahendab Briti leht Express.

Samantha toonitab taas kord, et Meghan peaks nende ühist isa Thomas Markle'it austusega kohtlema. "Mitte keegi ei taha tema abielu ära rikkuda ja abielu polegi probleem. Probleemiks on meie isa heasüdamlik kohtlemine."

Samantha on Meghanile lausa uue õela hüüdnime välja mõelnud. "Duchass" on kombinatsioon "duchessist" ehk hertsoginnast ja "assist" (tagumik). "DUCHASS peaks olema inimlik meie isa vastu, kes on talle hinge tagant kõik ära andnud ... ja see meediajamps võib lõppeda! [...] Võltslehvitused ja naeratused võivad lõppeda. duchASS võib issi ees kummardada."

Samantha väitel on Thomas hakanud ajakirjandusele intervjuusid andma vaid seetõttu, et Meghan on teda nii kaua ignoreerinud ja ülbe olnud. "Isal on õigus rääkida. Kui see Meghanile ei meeldi, siis väga kahju. Ärgaku üles ja olgu hea inimene."