MallukasFoto: Erakogu
Tele
12. september 2018, 12:01

Mallukas: alati leidub keegi, kes ütleb, et sa oled paks, kole ja loll (110)

Kanal 2 saates "Hommik!" käis külas Mariann Treimann ehk blogija Mallukas, kelle pere seiklustele võis televaataja suvel kaasa elada sarjas "Malluka suvi". Mallukas rääkis hommikusaates, et tõsieluseriaal oli veel tema elust puudu. 

"Kõik on nagunii kursis ja nagu näha, ei ole ma eriti suure privaatsusvajadusega inimene. Ja kui mulle pakuti sellist võimalust, siis mõtlesin, et miks ka mitte," rääkis Mallukas.

Saatejuhtide küsimuse peale, miks tal on selline tähelepanuvajadus, ei osanud Mariann konkreetselt vastata. "Kui inimestele meeldib vaadata, siis vaadaku. Mul ei ole midagi varjata. Välja arvatud need asjad, mida mul on varjata," lausus naine naljatades. 

Mallukas rääkis saates, et blogi ei alustanud ta kindlasti rahateenimise eesmärgil, kuna tol ajal ei saanud blogipidamisest midagi. "Keegi ei kirjutanud blogi sellel eesmärgil. See oligi pigem selline päeviku-laadne versioon." Mariann alustas esimesi üleskirjutusi juba 14aastaselt. "Need postitused on kõik saadaval ja need on super piinlikud. Tegelikult on hea, et need alles on," arvab Mariann tuues põhjuseks selle, et tal endal kodus kasvamas tütred. "Kui nad kunagi on puberteedieas, siis saan ma seda lugeda ja mõelda endamisi, et see on ainult faas."

Esimest postitust ei suutnud Mallukas meenutada. Küll aga oli tal meeles see, et üks esimesi postitusi oli seotud esimese armastusega, mis kahjuks oli jooksnud karile. 

Mallukas ei suuda aru saada, kuidas tal on selle aja jooksul kogunenud üle kümne tuhande lugeja. "Ma ei tea ausalt öeldes, kust nad tulevad." Mallukas kummutas arvamuse, nagu ta oleks suur tülikiskuja ja konfliktitekitaja. Küll aga tunnistas ta enda emotsionaalset loomust. "Ma ei mõtle eriti, enne kui ma ütlen ja sellest võivad kooruda emotsionaalsed pursked, mida võib liigitada skandaalideks, mida need laias laastus siiski ei ole."

Novembri alguses näeb ilmavalgust Marianni kolmas laps. Ka beebiootus peaks uue tõsieluseriaalina teleekraanile jõudma.

Saatejuhid uurisid, kas ka sel korral õnnestub eestlastel näha, kuidas Mallukas sünnitab. Naine tõi enda teise lapse ilmale kaamera ees.  "Ma ei arva, et seal oli midagi, mida poleks tohtinud näha," rääkis blogija. Ta täpsustas, et veebis ringleb oluliselt detailsemaid sünnitusvideoid. Sellel aastal ei ole Mallukas veel jõudnud süveneda sellesse, kas teha video või mitte. "Ka eelmine kord ei olnud filmimine planeeritud. "Ma ei tea, kuidas mul tunne sellel päeval on. Aga tean, et kaasaelajaid on kindlasti palju."

Mallukas rääkis, et ta pole suuri piiranguid seadnud, mida tohib ja mida ei tohi näidata. Korra elus on ta küll kaameramehele öelnud "Kao välja!" "See oli siis, kui ma eelmine kord sünnitasin. Siis me tegime saadet "Me saame lapse". Ühel hetkel ma tundsin, et ei taha neid enam näha ja siis  saatsin nad minema," rääkis Mallukas saates.

Oma suvesaate filmimise ajal ei pidanud Mallukas kordagi saatemeeskonda ära ajama. "Oleme nendega nii palju koos olnud ja projekte teinud ning suhtleme ka saatevälisel ajal."

Mallukas rääkis, et see, kes soovib ühel päeval blogimisega alustada, peab arvestama, et kõikidele ei saa meeldida. "Aga laias laastus, kellelegi ei meeldi keegi. Võtad ükskõik, mis inimese, ikka leidub keegi, kes ütleb, et ta on paks, kole ja loll. Olgugi, et see keegi võib vabast ajast kodutute jalgu pesta."

Mallukas soovitab alustaval blogipidajal jääda immuunseks selles osas, mida teised ütlevad. Halvasti ei ole keegi Mallukale tänaval öelnud. Teles olemisega on kaasnenud see, et ka vanemad inimesed teavad nüüd teda. 

Mallukas ei oska hetkel öelda, kui pikk saab tema elust rääkiv tõsieluseriaal olema. "Ma arvan, et parimad asjad tulevadki sujuvalt. Vaatame, kuidas inimestele meeldib, kuidas mind teibitakse."

Täispikka saadet vaata SIIN.