Maarja ja Argo Ader Foto: Youtube / Kuvatõmmis videost
Inimesed
11. september 2018, 20:52

VIDEO | Varuge taskurätikuid! Maarja ja Argo Ader avaldasid imekauni pulmavideo (126)

25. augustil tegid enda armastuseliidu ametlikuks kulturist ja personaaltreener Argo Ader ning tema elukaaslane ning lapse ema Maarja Kerner. Elu ühest meeldejäävamast päevast on avaldatud ka kaunis video.

Aderite abielu pidulik tseremoonia toimus maalilise Leigo järve kaldal. Külaliste seas olid noorpaari sõbrad ja lähedased. Nende seas vandeadvokaat Allar Jõks oma  elukaaslase Heidi Viluga. Seltskonnafotograaf Ardo Kaljuvee koos kauni kaasa Nele Dvorjaninoviga, muusik Mihkel Mattisen koos abikaasa Polinaga, diskor ja raadiohääl Andres Puusepp ja teised. Piduliste meeleolu hoidis muusikaga üleval kaunishäälne Laura Põldvere.

„Pisarad langesid kogu tseremoonia aja. Eriti siis, kui üksteisele vandeid lugesime – kumbki ei teadnud enne, mida teine loeb,“ on värske abielunaine öelnud Kroonikale antud intervjuus. 

Noorpaar otsis pulmade pidamiseks sobivat kohta kaua, vaatas üle mitu mõisa ja paljud teised peopaigad, kuid need ei sobinud. Leigo turismitallu jõudes tundsid Maarja (30) ja Argo (48) kohe, et just see paik on abiellumiseks parim.

Vaata videot Aderite pulmapäevast siin: