Ott Lepland, Uudo SeppFoto: Robin Roots
Inimesed
7. oktoober 2018, 22:27

Uudo Sepp vaimustus Ott Leplandi etteastest: naersin pisarateni! (16)

TV3 menusaate "Su nägu kõlab tuttavalt" seitsmenda hooaja avasaates sai kaasa elada Ott Leplandile, kes kehastus superstaarisaate viimase hooaja võitjaks Uudo Sepaks. Noor täht jälgis meeleolukat etteastet stuudios publiku hulgas.

"Nautisin viimse hetkeni seda, kuidas Ott mind järgi tegi. Oli pull esitus," ütles Uudo pärast avasaadet. Uudo jaoks oli põnev jälgida seda, mis asju oli temas välja toodud ja nii-öelda üle võlli etud. "Ja see ongi õige paroodia!" Uudo ei suutnud esitluse ajal naeru tagasi hoida. "Naersin pisarateni," tunnistab ta lustlikult.

Täiesti juhuslikult oli Oti lavariietus sama, mis Uudol sellel päeval seljas. "Hommikul mõtlesin, et panen nõnda riidesse ja nii sattuski," naerab mees. 

Uudo rääkis, et pärast superstaarisaadet võib ta ennast julgelt muusikuks nimetada. "Olen hakanud laule kirjutama, kuigi tegin ka seda varem. Aga olen Eestis rohkem silma jäänud." Kuigi elukorraldus on Sepal intensiivne, tunneb ta selle kõige üle suurt rõõmu. "On ka stressi, aga rõõm võidab selle."

Uudo sooviks teha naturaalsemat muusikat, kuid praegu on tema looming siiski eelkõige raadiosõbralik. Noormehel on kiire ja tegevust jätkub. "Samas, sellist tunnet, et ämber üle jookseks, veel pole. Nii hullu asja ei ole veel olnud."

Laulja oleks ise kohe nõus tulema paroodiasaatesse, kui kutse saaks. "Tänu Oti etteastele hoian talle pigem pöialt. Mäletan, kui ta parodeeris Elton Johni. See oli äge etteaste, mis mulle tohutult meeldis."

Uudo ise parodeeriks hea meelega Liis Lemsalu. "Olen käinud ta kontserdil ja näinud, mida ta teinud on. Ja tõesti teeks midagi naljakat sellest," rääkis Uudo naerdes.