Jaan Tootsi maja Keila-JoalFoto: Kristjan Lepp/Kroonika
Inimesed
11. september 2018, 12:48

Miks keegi ei osta? Jaan Tootsi Keila-Joa villa on juba neljandat aastat müügis (49)

Aastaid tagasi väitis ärimees Jaan Toots, et ei plaani kunagi müüa oma Keila-Joal asuvat 2006. aastal ehitatud eramut, sest tahab selle pärandada oma lastele. Siiski pandi maja müüki ning juba neljandat aastat ei saa mees sellest kuidagi lahti.

2014. aasta alguses kirjutas Õhtuleht, et Tootsi uhke maja on City24 kinnisvaraportaalis müügis, hinnaks 1,65 miljonit eurot. "Minul ei ole midagi müügis! Ma ei saa aru, mis nalja tehakse," ütles mees siis. Tunni pärast City24 kuulutus kadus. 

Jaan Tootsi Keila-Joa villa sisevaade Foto: Kinnisvara24/Kuvatõmmis

Paar päeva hiljem tuli müügikuulutus aga välja hoopiski rahvusvahelisest kinnisvaraportaalist James Edition, kus seda müüdi 1,83 miljoni euroga. 

Nüüd on villa hinda taas langetatud ning portaalist Kinnisvara24 saab selle soetada 1,49 miljoni euroga.

Jaan Tootsi Keila-Joa villa välisvaade Foto: Kinnisvara24/Kuvatõmmis

Ruutmeetreid on majal 430, seal on kolm magamistuba ning spaa-kompleks. Viimases on kaks sauna ja vastuvoolu süsteemi ning purskkaevuga bassein. Maja teisel korrusel asub kuulutuse kohaselt iga naise unistus - merevaatega magamistuba, ülisuur garderoob ja imeline buduaar.

Jaan Tootsi Keila-Joa villa sisevaade Foto: Kinnisvara24/Kuvatõmmis

Põneva faktina võib ära mainida ka selle, et villat müüb taas kinnisvarafirma Sotheby ning maakleriks on Meelis Pai eksabikaasa Kirsti Pai. 

Kui soovid maja ära osta, leiad kuulutuse SIIT

Mullu oktoobris kirjutas Kroonika, et Jaan Toots ja tema praegune abikaasa Eve Toots sisustavad uut elamist, maja, hoopis Hispaanias. Eestis kuulub mehele ohtralt kinnisvara, näiteks on tal korterid Otepääl ja Tallinnas Rotermanni kvartalis (kolmetoaline, 96ruutmeetrit). 

Praegu müügis oleva maja lähedal on Tootsil veel teinegi kinnistu, mille ehitise nimetusena on kirjas klubi-söökla. Lisaks on mehel kinnistuid Saare maakonnas, Viimsis, Karla ja Ilmandu külas.