Foto: Carbon Audio/AP Images
Inimesed
11. september 2018, 12:20

PROSTA VÕI ŠIKK? Charlie Sheeni eksnaise jupakas pruutkleit saab kõvasti nahutada

Charlie Sheeni ekskaasana tuntud Denise Richards abiellus vaid kaks päeva pärast kihluse väljakuulutamist Aaron Phypersiga. Paistab, et planeerimisega läks sutsuke kiireks.

Richards, kel on abielust Sheeniga tütred Sam (14) ja Lola (13) ning lisaks seitsmeaastane tütar Eloise, nimetab Phypersit oma elu armastuseks. Mees sai äsja kätte lahutuse omaaegselt "Meeleheitel koduperenaiste" tähelt Nicollette Sheridanilt, kellega ta jõudis paar aastat tagasi kuus kuud abielus olla.

 
 
 
View this post on Instagram

Happy Saturday💕 @aaronwilliamcameron

A post shared by Denise Richards (@deniserichards) on

Nüüd tuli kähku pulmad pidada - seda enam, et Richards osaleb reality "Beverly Hillsi tõelised koduperenaised" uues hooajas.

Endine Bondi-tüdruk Denise (47) andis moekunstnik Mark Zuninole pruutkleidi tegemiseks ainult 24 tundi aega. Sotsiaalmeedias jagunevad kommentaatorid kaheks - ühed nimetavad mõrsja kleiti odava moega susserdiseks, teised aga kiidavad, et päikeseliseks Malibu pulmaks oli see väga sobiv.

"Kihvt kleit, tibu, vale sündmus. Konteksti arvestades on see täielik košmaar," nähvab yungmuullani nime kandev kommentaator. "Kleit sai valmis 24 tunniga, sest materjali on seal ainult nelja tunni jagu," pilkab teine. 

 

Lärm oli nii kõva, et disainer Zunino oli sunnitud end Instagramis kaitsma. Ta seletas nüüdseks kustutatud allkirjas, et tema põhimõte on: tööt käib pruudi/kliendi heaks.

"Seni kuni talle see disain väga meeldib, tunneme, et meie töö on tehtud. Kui sa just pole see, kes kleidi eest maksis või kes seda kannab, ei pea sa üldse muretsema! Oleme ülirõõmsad, et Denise tundis end oma pidupäeval ilusana, ja meile meeldib, kuidas kleit klapib 100% tema isiksuse ja sündmuskohaga."