Foto: Õhtulehe fotokollaaž
Inimesed
11. september 2018, 11:36

VAATA JA VÕRDLE: kus magab Jaak Madison ja kus strippar Marco? (55)

Kanal 2 saates "Hommik" kiigati EKRE poliitiku Jaak Madisoni koju, muuhulgas tehti poliitiku poissmehekorteris väike tuur. Õhtulehe toimetusele jäi silma, et Madisoni ja eestlaste armastatud tantsu- ja laululinnu Marco Tasase puhkepaigal polegi väga palju erinevusi!

Madison on hetkel vaba ja vallaline ning elab tagasihoidlikus poissmehekorteris. "Hommik" näitas Madisoni kodu huvitavamaid nurki ja nurgataguseid. 

Muu hulgas näidati Madisoni magamistuba, mis naljakal kombel Marco Tasase ehk Strippar Marco puhkepaigaga sarnaneb. 

Foto: Vasakul Jaak Madisoni magamistuba, paremal puhkamas kaunitar Marco (fotokollaaž)

Saatejuhiga piiluti ka Madisoni külmkappi, kust vaatas üllatavalt vastu alkoholipudel, täpsemalt valge vein, mille päritolumaa on Lõuna-Aafrika. Mees põhjendas just selle veini ostmist sellega, et tegu oli kõige odavama valge veiniga, mis talle poes ette jäi.

Mehe külmkapis leidus ka odav „õllepomm“, mille kohta Madison ütles, et peakski selle juba ära viskama, kuna see on tükk aega külmkapis seisnud. Talle olevat see kingitud sünnipäevaks, pool odavast õllest oli igatahes ära joodud.

Kappide otsas leidus ka kangemat kraami, ehk viskit ja brändit. Madisoni sõnul on EKRE eesmärk see, et eestlane ei peaks alkoholi järele Lätti sõitma ja Soome turist jääks Tallinnasse.

Madisoni korteris leidus teisigi veidraid nipsajasjakesi, nagu näiteks Ukrainast ostetud Putini pildiga WC-paber ja EKRE hümniga CD-plaat.

Strippar Marco kummalise ja kummastava elu kohta tegi Õhtuleht isegi videosarja. Et näha, kuidas mees hommikuid veedab, vaata SIIA!

Hea lugeja, kummas voodis sina ärgata sooviksid?