Eesti juutuuber Nele KirsipuuFoto: www.instagram.com/nelekirsipuu
Inimesed
10. september 2018, 17:43

JUBE LUGU! Eesti populaarse juutuuberi Nele Kirsipuu kanal kustutati (27)

Eesti internetisensatsiooni ja populaarse juutuuberi Nele Kirsipuu elus on viimased päevad olnud täis suurt segadust. Nimelt, tema üle 20 000 jälgijaga ja neli aastat vana Youtube’i kanal on kadunud! 

Seda uudist, et Kirsipuu kanal on müstilisel kombel kui õhku haitunud, jagas neiu oma Instagram-story’s juba eelmisel nädalal. Kuna aga probleem ei ole lahenenud, tegi sotsiaalmeediastaar selgitava postituse:

“Juhtunud on kummaline lugu. Nii mõnigi teist on märganud, et minu kanalit ja ühtegi videot Youtube’is enam ei eksisteeri. Viis päeva tagasi tekkis mul kasutajasse sisse logides tõrge ja avastasin, et minu kanal on YouTube’i poolt katkestatud või siis kustutatud. Esimese hooga ei saanud midagi aru, sest ühtegi selgitust otsuse kohta mulle automaatne teade ei andnud,” kirjutab Kirsipuu.

Juutuuber uuris ka teisi sarnaseid juhtumeid ning mõistis, et kanali kadumine ei ole seotud temaga ega ka videote sisuga. Tegu on hoopis YouTube’i enda süsteemiveaga.

“Aga ma ei tea veel midagi kindlalt öelda, sest info puudub. Ainus vastus, mida YouTube’i abist saanud olen, et asja uuritakse. Loodetavasti saan varsti asja korda ja teile taas oma videoid läbi YouTube’i jagada,” hoiab neiu positiivset meelt. 

“Tänan kõiki, kes on mind sellel keerulisel hetkel aidanud, lahendusi pakkunud ja kaasa elanud. Küll saab korda! Ja kui minu nelja aasta pikkune töö YouTube’i kanaliga kaob, siis on vähemalt kõik minu oskused videoid teha minus alles!”

Loodame, et neiu saab oma kanali siiski tagasi!

Tantsu- ja muusikaandega Nele Kirsipuu on 27-aastane neiu, kes muideks, oli ka “Eesti otsib superstaari” esimese hooaja üheks üheksast finalistist. YouTube’i videosid hakkas filmirežii haridusega Kirsipuu tegema 2014. aastal. Neli kuud tagasi tähistas neiu oma kanalil 20 000 jälgija täitumist. Kirsipuu videosid vaatavad enamasti naisterahvad ja tüdrukud. Kirsipuu videote sisu on seinast seina: videoblogidest kuni meigiõpetusteni.

 
 
 
View this post on Instagram

Juhtunud on kummaline lugu. Nii mõnigi teist on märganud, et minu kanalit ja ühtegi videot YouTube'is enam ei eksisteeri. 5 päeva tagasi tekkis mul kasutajasse sisse logides tõrge ja avastasin, et minu kanal on YouTube'i poolt katkestatud või siis kustutatud. Esimese hooga ei saanud midagi aru, sest ühtegi selgitust otsuse kohta mulle automaatne teade ei andnud. Teiste sisuloojate olukordi uurides tundub, et minu juhtum ei ole kanali ja videote sisuga seotud, vaid muu süsteemi veaga, aga ma ei tea veel midagi kindlalt öelda, sest info puudub. Ainus vastus, mida YouTube'i abist saanud olen on, et asja uuritakse. Loodetavasti saan varsti asja korda ja teile taas oma videoid läbi YouTube'i jagada. Tänan kõiki, kes on mind sellel keeruliselt hetkel aidanud, lahendusi pakkunud ja kaasa elanud. Küll saab korda! Ja kui minu 4 aasta pikkune töö YouTubei kanaliga kaob, siis on vähemalt kõik minu oskused videoid teha minus alles 🙏🏻💖

A post shared by Nele Kirsipuu (@nelekirsipuu) on