Foto: Aiki Võtti
Inimesed
10. september 2018, 09:52

KUULA! „Naabrist parem“ Jana jagas abikaasale kirjutatud laulu fännidega (2)

25. augustil abiellunud Jana ja Siim-Sten Palmi pulm oli täielik muinasjutt, kus naine otsustas kaunil päeval ka meest üllatada ja selle tarbeks ise laulu kirjutada.

Just laulu esitamist ja abikaasa siirast emotsiooni hetkest, mil naine lavale astus, peab Jana pulmadest kõige meeldejäävamaks.

„Minu jaoks oli väga meeldejääv Siimu nägu ja emotsioon sel hetkel, kui ma esitasin talle enda kirjutatud laulu, mida ilmselt keegi poleks osanud oodata, sest ma pole kunagi laulnud, ma pole kunagi räppinud ega ühtegi lugu kirjutanud. Ja siis kui ta nägi, et ma hakkasin seda talle laulma! See emotsioon, vot see oli minu jaoks kõige puhtam ja siiram,” meenutas naine vahetult pärast pulmi Õhtulehele antud intervjuus.

Laulu vastu tunti nii suurt huvi, et noorpaar otsustas videot jagada ka fännidega. Video on filmitud noorte pulmas.

 

Loo sünnile aitasid kaasa Kenneth Rüütli, kes tegi loole tausta, Artjom Savitski, kellega koos Jana laulis, Eleri-Kristel Kuimet, kes naise laulma õpetas, ning Priit Pajusaar, kes kogu loo stuudios linti võttis.

„Ma olen üks õnnelik inimene, et minu elus olid kõik need imelised inimesed juba varem olemas ning ma ei pidanud täiesti võõraste poole pöörduma, et oma suur hullumeelne idee teostada. Kõik olid nii toetavad, julgustavad ja abivalmid, et see andis julgust päriselt ka see laul ette kanda. Ja loomulikult ilma mu imelise abikaasa Siim-Sten Palmita ei oleks ma sellise hullu idee peale tulnudki. Tema oli mu inspiratsioon ning motivatsioon see päriselt ka ära teha. Kui Sa siiralt ja päriselt kedagi armastad, siis tema üllatamiseks ei ole kõige kaugemad ideed ka võimatu” kirjutas naine hiljem sotsiaalmeedias.