Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
12. september 2018, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 13. september

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Oled millegi olulisega hakkama saanud ja loodad, et ka teised seda tunnustavad. Selleks, et see neile silma jääks, pead aga ise midagi tegema nende tähelepanu juhtimiseks.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Arusaamatused võivad tuleneda sellest, et sa ei väljenda ennast täpselt, vaid ootad, et sul silmist loetaks, mida sa tahad ja vajad. Seda ei suuda aga mitte keegi.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Sa oled tundlik, aga selleks, et oma tundeid ja mõtteid korralikult lauseteks vormida, pead vaeva nägema. Kui sa mõtteid välja ei ütle, ei saa keegi nendega arvestada.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Oled suurepärane kuulaja ning suudad mõista inimesi, kes sulle muredest rääkima hakkavad. Võib juhtuda, et sinu ees laotab oma südame saladused laiali keegi, keda juhuslikult kohtad.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Keeruliste inimestega suheldes käitud nagu professionaalne psühholoog. Lased neil rääkida, aga ei kipu teiste probleemide lahendamist oma õlule võtma.

Neitsi

23. august – 22. september

Kui sul tekib võimalus minna seltskonda, kus on palju võõraid, siis ära pelgusest minemata jäta, vastupidi – võta seda kui põnevat võimalust.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Isegi kui sattud peadpööritavasse sündmustekeerisesse, suudad jääda enesekindlaks ja rahulikuks. Pead päris palju oma ajast teistele pühendama ja nende muresid kuulama.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Võid saada vägagi huvitavat informatsiooni, võimalik on saladuste ilmsikstulek. Hea aeg õppimiseks, kõiksugu uute teadmiste ja oskuste omandamiseks.

Ambur

22. november – 21. detsember

Sul on olemas valem, kuidas väsitav päev energilisena üle elada ning kõigi raskuste kiuste elust rõõmu tunda. Ka väga väikesed meeldivad nüansid teevad su enesetunde heaks.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Peaksid arvestama sellega, et energiat on tavapärasest vähem ja pead seda kokkuhoidlikult kasutama. Niisiis – ei mingi tühja rabelemist, tegele ainult sellega, mis on oluline.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Tegemist on mitmel rindel, energiat kulub palju ja raske on leida aega selle taastamiseks. Raha- ja äriasjus ei ole mõistlik täna suuri otsuseid vastu võtta.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Tunded on tugevamad kui mõistus. Kipud kõike isiklikult võtma, eriti tundlik oled selle suhtes, mida su kallim teeb või räägib. Proovid ridade vahelt varjatud tähendust leida.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Neitsi! Algaval aastaringil saad oma elus loovaid muudatusi teha, areneda valdkonnas, mis on südamelähedane. Satud justkui kogemata kombel soodsatesse olukordadesse, võimalik on mõjuka isiku soosing. Isiklikes suhetes ole kannatlik – Merkuuri ja Neptuuni vastasseis võib tuua möödarääkimist ja liigset emotsionaalsust.