Õhtulehe horoskoobid
11. september 2018, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 12. september

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Mõttetegevus on vilgas. Suure õhinaga jagad oma ideid ka teistega, ent pead arvestama, et kõik ei sattu neist vaimustusse. Keegi autoriteetne isik võib sind lapsikuks pidada.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Kui mingit tehingut alustad, võib see sinust sõltumatutel põhjustel toppama jääda. Ehkki see pole sinu süü, tunned end siiski võimetuna ning kipud endale tuhka pähe raputama.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Sõpradega koos tunned end hästi, jutuajamised kisuvad põnevaks. Kallimast ei ole lihtne aru saada. Sinu pidev lobisemine ja nalja viskamine võib teda ärritada.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Mõtted ekslevad minevikus, meeleolu kisub nostalgiliseks. Proovi tööl teistega sammu pidada. Seal läheb huvitavaks, võivad toimuda ootamatud muudatused.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Väga soodne aeg äriasjade ajamiseks! Ole õigel ajal õiges kohas, sekku julgelt vestlusesse oluliste inimestega ning sulle avanevad ootamatult head võimalused.

Neitsi

23. august – 22. september

Seilad laineharjal. Jõudu on palju ja tegevusväli avar – valikute tegemine on suuresti sinu võimuses. Kasuta soodne hetk maksimaalselt ära oma plaanide teostamiseks.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Keerulisi asju pole kerge lihtsate sõnadega selgitada. Kui pead midagi kirjutama või kuskil sõna võtma, tunned ahastust, sest pea on täiega pulki täis.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Jupiteri harmoonilised seisud annavad sulle lausa tiivad! Võid täna midagi väga olulist, lausa elu muutvat teada saada. On suurepärane päev õpingute või pikema reisi alustamiseks.

Ambur

22. november – 21. detsember

Partner ei pruugi sind mõista või ei ole tal aega sinuga suhtlemiseks. Võtad seda isiklikult ja kipud kõiges ennast süüdistama. Tuju teeb paremaks loominguline tegevus.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Väga võimaluste rohke päev. Puutud kokku tarkade inimestega, kes annavad sulle kulda väärt nõu. Võid alustada suurt, lausa elu muutva tähtsusega projekti.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Lennukate mõtete päev! Sulle tundub, et lõpuks ometi oled avastanud viisi, kuidas mõttekaaslaste ideedele laiemat kõlapinda tekitada.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Geniaalsed plaanid sünnivad koostöös tarkade ja julgete kaaslastega. Võimalik, et trehvad inimest, kellest saab suurepärane koostööpartner ja hea nõuandja pikaks ajaks.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Neitsi! Päikese ja Pluuto trigooniga algaval aastaringil on jõudu ja julgust palju, suudad ise oma elu kujundada just sellisel viisil, nagu sulle südamest õige tundub. On sinu valida, kas süvendada praegust armusuhet või siirduda sootuks uutele radadele – sinu teed ristuvad õige põnevate vastassoolistega.