Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
10. september 2018, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 11. september

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Väldi oma ideede pealesurumist ja sõnasõdade pidamist, liikluses ole ettevaatlik. Suuna energia vaimsesse töösse – oled loominguline, originaalsed ideed lausa tulvavad pähe.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Januned uute teadmiste järele, samas aga ei pruugi see, mida teada saad, sulle sugugi meeldida. On julgust vaielda ka kõrgemal positsioonil olevate inimestega.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Mõttevahetused kujunevad intensiivseks ja ideede rohkeks, ent ühistele seisukohtadele jõudmine on raskendatud. Inimesed ärrituvad kergesti ja kipuvad hoogsalt vaidlema.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Parem mitte üritada ülemusega tulevikuplaane arutada. Teie arusaamine asjast on erinev, võite aga mõlemad emotsionaalselt reageerida ja asjatult riidu minna.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Miski töökorralduses või tingimustes näib väga vastukarva. Ehk reageerid üle ja ärrituse põhjuseks on lihtsalt see, et rutiin mõjub hetkel eriti tüütavana?

Neitsi

23. august – 22. september

Mida kauem oled mingit probleemi eitada püüdnud ja negatiivseid tundeid endasse surunud, seda jõulisemalt võib pinge välja lüüa.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Miski kallima käitumise juures käib sulle kangesti närvidele. Enne teise süüdistama hakkamist peaksid mõtlema, kas ehk on asi lihtsalt teie erinevas lastetoas?

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Sinu suutlikkus pealtnäha rahulik olla ka juhul, kui sisemus lausa keeb, on muidugi muljet avaldav. Ent iseendale teed pinge hingesügavusse surumisega suurt kahju.

Ambur

22. november – 21. detsember

Tuleb tegutseda ja otsuseid langetada, rutakus suurendab aga ohtu vigu teha. Kui pead kuhugi sõitma ja oled hilinemas, sea ikkagi esikohale turvalisus ja täida liikluseeskirju.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Aeg võib tuua küll häid ideid, ent vähemalt sama suur on võimalus kellegagi tülli pöörata. Kõige rohkem on elektrit õhus suheldes vanemate või teiste lähisugulastega.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Kõige parem oleks üksinda kirjatööd teha. Fantaasialend võib olla kõrge, kiirelt ja justkui iseenesest saab paberile ideederohke ja suure mõjujõuga tekst.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Loominguline tegevus edeneb väga hästi. Küll aga oled relvitu, kui keegi tuttavaist ootamatult terava teema üles tõmbab. Sinul pole mingit tahtmist kellegagi vaidlema või kaklema hakata.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Neitsi! Uuel aastaringil saad rohkesti võimalusi mugavustsoonist välja tulla, oma jõudu, mõistust ja võimeid proovile panna. Vaata julgelt maailmas ringi, vali ise oma tee selle alusel, mida ütleb südame hääl. Oled õnnelik tehes seda, milles oled andekas. Armusuhted võivad tekkida ootamatutes olukordades või reisil olles.