Foto: Kairit Leibold/ERR
Tele
8. september 2018, 19:04

Õhtulehe lugejad saatest „Reis ümber Eesti”: Ivo Linna vedas välja, ülejäänu oli igav (16)

Reedel alustas ETV-s uus kogu perele mõeldud meelelahutuslik mälumängusaade "Reis ümber Eesti", mida juhib Ivo Linna. Enamik Õhtulehe lugejaid nõustub arvustusega ning möönab, et saate ainus pluss on saatejuht.

"Mul on Ivo Linnast lihtsalt kahju. Nii mannetu oli kõik. Lausa väga mannetu saade. Aga ehk läheb paremaks. Kui ei, siis lähen sellelt kanalilt mujale. Telekapult on ju minu käes."

"Ei ole see kõigile vanemaile inimestele ka meelt mööda! 68-aastasele vanaemale küll mitte!" vastab vanaema arvustusele, kus öeldi, et ehk on saate formaat meeltmööda vanemale põlvkonnale.

"Iff vedas välja, aga ülejäänud oli väga igav," arvab lugeja.

"Reklaamiti välja hoogse mälumänguna, aga kus oli HOOG? Iff on armas taat, aga hoogu ikka selles vanuses enam ei ole."

"Ivo läheb ikka liiale oma eksponeerimisega. See saade on ju mingil määral kopeering Gaute Kivistiku saatest "Eesti mäng". Täiesti igav ja sisutühi. Mängureeglid on imelikud. Kokkuvõtteks - saade ei kõlba meelelahutussaadete kilda. Ivo teeb üha enam ja enam oma marki täis."

"See Pille Riini saatesse pookimine sellisel kujul jäi mulle ka arusaamatuks. Liisa Pulk võiks olla tema ise, kes Eestit avastab. Ja ilma arusaamatu huumorita. Aga Iff oli täiesti ok."

"Väga hea saade. Sain palju targemaks. Näiteks sain teada, et Paide asub Järvamaal. Ainult selliseid saateid vaataksingi, kahju, et vaid üks kord nädalas on. Saatejuhid on ka väga lõbusad. Igati õnnestunud algus uuele suurepärasele saatesarjale. See kannab edasi Eesti tõsiste mälumängude traditsiooni."

"Vahetasin poole pealt kanalit, igav, vaheklipid olid täiesti mööda, ei olnud ei naljakas, ei andnud ka mingeid teadmisi."

"100% nõus artikli autoriga. Lisan vaid juurde, et asi pole saatejuhis ja "reporteris", asi on saate formaadi ja tekstide autorites. Väga mitmeid piinlikke momente oli... Ka stuudio kujundus väga nõrk - second hand mulje jättis. Teha eestlastele armastatud mälumängu formaati "Eesti mängu" kõrvale, peab seda tegema ikka väga hästi. Ühesõnaga esimene saade saab hindeks 3-."

"Ivo Linna oli oma tuntud headuses ja tema pärast ehk vaatan veel seda saadet. Aga see Pilleriin on täitsa mööda ja on väga kohatu, kuidas ta end tutvustas, et on Urmas Ott. Teda küll enam saates näha ei taha. Ja see peolaud võiks ka olemata olla, osalejad võivad ju süüa peale saate lõppu. Ja veel, kui esimene vastab valesti, pole õiglane, et järgmised vastavad samale küsimusele edasi ja saavad punkti. Kui eelmised vastasid kõik valesti, siis neljas saab punkti mitte millegi eest?"

"Kuidagi igav oli see püstolreporter. Ivo Linna oli muhe, veidike närvis, aga küll ta harjub. Kokkuvõttes oli "Eesti mäng" parem. Aga võib-olla läheb see saade ka huvitavamaks."