Reet LinnaFoto: Toomas Tatar
Tele
8. september 2018, 14:19

Reet Linna: haugutud on mu esinemismaneeri ja välimuse pärast (107)

„Selliseid katastroofilisi situatsioone nagu praegustel uutel saatejuhtidel pole mul kindlasti olnud,” lausub Õhtulehele Reet Linna (74), kes alustas ETV ekraanil saatejuhina hooajal 1971/72. 

„Toona ei olnud ju portaale, netikommentaare ega Facebooki, kus kõik arvamust avaldavad. Meil läks selle tõttu kergemini – võib-olla tulnuks muidu midagi hullemat! Meid oli nii palju vähem, kui mina tulin, ja ju ma sattusin saatejuhina õigesse kohta, kui hakkasin tegema levimuusikasaateid. Minu vaatajaskond ei olnud ülikriitiline, küll hakkas märkusi tulema hiljem: küll prillide, välimuse ja hääle kohta. See kestis mõnda aega, kuid nüüd on vaataja reaktsioonid pigem vastupidised,” räägib Linna.

„Pigem on minu puhul olnud haukumiseks esinemismaneer ja välimus,” naerab Reet. „Samas, kui läksin oma mugavustsoonist välja ja hakkasin „Prillitoosi“ tegema, tuli ka sinna kriitikat a la „kas teil on närvid läbi, et kogu aeg sõrmed liiguvad?” või „miks nii palju sõrmuseid sõrmes on?”, aga õnneks on need väga üksikud etteheited.”

Loe täispikka artiklit siit.