Gerli PadarVideo: Jörgen Norkroos
Inimesed
8. september 2018, 10:41

ÕL VIDEO | Gerli Padar: pean veel natukene ootama, et pulmad tuleksid (14)

„Elu teeb oma korrektuurid. Kui olen üle 10 aasta püüdnud Martinile rääkida, et tegelikult on Tallinnas ka täitsa tore elada, siis ta mõtles ja kaalus. Kuid kui talle tehti pakkumine tulla tööle ja kolida kogu perega Tallinnasse, tuli ta ühel päeval koju ja ütles „Kuule, su unistus läheb täide, me lähme Tallinnasse!”,” räägib Gerli Padar, kes juba mõne kuu pärast kolib perega Tartust Tallinnasse.

Gerli ütleb, et kuigi Martiniga nad veel abielus ei ole, võiks see ühel päeval siiski juhtuda. „Arvan, et pulmad tulevad ikka. Kui ma olen 10 aastat oodanud, et Tallinnasse kolida, siis võib-olla pean natukene veel ootama, et pulmad tuleksid. Meil ei ole selle jaoks aega.”

„Arvan, et telesaate puhul – näiteks saates „Tantsud tähtedega” – on plusse ja miinuseid. Kui on tehtud koreograafia, siis meie teame, millised on tipphetked. Kuid võib juhtuda, et kaamera just seda hetke ei filmi. See on loomulik kadu. Samas öeldakse tihti, et tele stabiliseerib kõik ära. Näiteks väga head saated tulevad mõne teleprogrammi puhul allapoole ja väga halvad tulevad jällegi ülespoole. Telepilt jõuab vaatajani ikkagi superhästi,” kiidab Gerli.

Vaata lähemalt videost!