Annely AdermannVideo: Jörgen Norkroos
Inimesed
9. september 2018, 13:51

ÕL VIDEO | Annely Adermann: võiksin 80aastaselt uuesti ilmateadet lugema hakata (10)

„Kuna lubas vihma, on mul keep peal ning kuna olen vana ilmateadustaja, olen kõigeks valmis,” räägib TV3 sügishooaja avapeol „Seitsmeste” produtsent Annely Adermann, kes kannab türkiissinise kleidi peal läbipaistvat, lilleõiekestega kaunistatud vihmakeepi.

„Praegu olen „Seitsmeste” produtsent. See tähendab, et korraldan uudistes kõike võimalikku, alates sellest, kes tuleb külla, milline padi stuudios on, pesen nõusid ja vastutan sisu eest,” Sõnab Annely, kes on varem olnud samas telekanalis nii ilmateadustaja, avalike suhete juht, uudisteankur, reklaamitoimetaja assistent jne.

Reedel juhtus uudistesaates aga ka väike viperus. „Kui vaatasite „Seitsmeste” otselülitust, siis saatejuhil läks mikrofon vahepeal kõrvast välja ning ta ei saanud aru, kui on otse-eeter. Kuid teinekord on väga tore just otselülitust näha, saad aru, et selline ongi päris televisioon.”

„Inimesed on televisioonis tõesti toredad ja arvan, et ka ajakirjanduses. Mida hullem ja stressirohkem töö – mida meedia on – seda rohkem pead kogu aeg nalja viskama,” teab Annely, kes on tänaseks televisioonis töötanud 22 aastat.

Adermann mõtleb, et ei lähegi pensionile. „Elu käib ringiratast mööda spiraali ja jõuad järjest kõrgemale. Mõtlesin, et kui olen kunagi 80aastane, võiksin uuesti ilmateadet tegema hakata, sest olen spiraalis jälle kõrgemal. See oleks nii tore, sest vanureid hakatakse Eestis vaikselt juba austama,” räägib ta.

Vaata lähemalt videost!