Katrin PautsFoto: Alar Truu
Tele
7. september 2018, 19:42

Katrin Pauts: tahtsin „Radari“ ajal röökima kukkuda (16)

"Vaatasin Ken Saani spordisaadet "Areeni varjus", tundus huvitav, aga järgmiseks nädalaks olen ilmselt unustanud, et see olemas on," kirjutab Katrin Pauts uuest ETV saatest.

"Ma ei taha Keni solvata, saade on hea. Lihtsalt ise olen binge’ija, Netflixi-ajastu inimene. Kui kogu hooaega ei saa korraga ära vaadata, hajub killustunud infomüraookeanis mu huvi väga kiiresti, märkan ju iga päev uusi asju, mis minutiks tunduvad põnevad, seejärel tahan kohe midagi uut," tõdeb Pauts.

Kanal 2 saade "Radar" tundus naise jaoks lausa ürgaegne. "Kas tänapäeval vaatab keegi telekast üliaeglaselt kulgevat lugu lagunevatest koolimajadest? Saan aru õilsast eesmärgist teha nn aeglast ajakirjandust, mis nõuab süvenemist, aga kuna teema oli nii ebaköitev, ei suutnud ma motivatsiooni leida. Kui reklaamipaus lõppes ja nägin, et igav teema läheb veel edasi, tahtsin röökima kukkuda," sõnab Katrin.

"Vaatasin võrdluseks ka "Pealtnägijat" – saate hakatuseks pikk intervjuu Kersti Kaljulaidiga, kes pole just särtsakaim inimene ja mingit erilist sõnumit tal polnud. Saates tuli huvitavamaid lugusid – lõpuks," ei ole tal ka "Pealtnägija" jaoks palju kiidusõnu.

Loe Katrin Pautsi täispikka lugu siit.