Merilin Mälk, Hans NoormetsFoto: Youtube / Kuvatõmmis muusikavideost
Saund
7. september 2018, 16:08

VIDEO | „Eesti laulu“ finalist ja superstaarisaate kasvandik panid leivad ühte kappi (3)

"Meie teed Merilin Mälguga kohtusid niimoodi, et kord kui olin stuudios, vaatasin tema Instagrami postitust ja otsustasin ta pelmeene sööma kutsuda," räägib Hans Noormets, kes on teada möödunud aastal  "Eesti laulul" debüüdi teinud poisteduost Vajé.

Tänaseks päevaks on Vajé noormehed ehk Hans Noormets ja Stefan Airapetjan pillid kokku pannud ja kumbki oma teed läinud. Noormets on alustanud uut sooloprojekti Rozell ning avaldas esimese loo "Foolish", kus teeb kaasa ka noormehe uus sõber, saates "Eesti otsib superstaari" viimases hooajas kaasa teinud Saaremaa tüdruk Merilin Mälk. 

Artistinimi Rozell tuleneb prantsusekeelsest sõnast rocel, mis tähendab punast, sümboliseerides muusiku jaoks armastust, iha, tahtejõudu ja enesekindlust.

Noormets rääkis Õhtulehele, et plaanid uue muusikaprojektiga on tal üsna selged: eesmärk on toota muusikat.

"Hetkel töötan koos rahvusvahelise seltskonnaga, kes on pärit Ameerikast, Keeniast, Ecuadorist, Indiast ja Taanist. Enamasti on tegemist lauljatega," selgitab mees.

Mis sai paljulubavast projektist Vajé, mis jõudis möödunud aastal "Eesti laulu" konkursil kümne parema artisti hulka? Selle kohta räägib Noormets, et hetkel on otsustatud teha paus. "Otsustasime, et vaatame ringi ja õpime. Kuigi sünergia ja looming tulid kenasti,  olid mõned muud faktorid, mis ei lasknud bändil täisvereliselt toimida," jääb Hans napisõnaliseks. "Mina teen muusikat sellepärast, et see on lihtsalt minu väljendusviis. Saan oma mõtteid ja tundeid selle kaudu edasi anda. Muusika annab elus paljudele asjadele mõtte."

See, kas uus projekt näeb valgust ka "Eesti laulu" konkursil, ei osanud mees hetkel vastata. 

Küll aga võib kuulda ja nautida Rozelli esimest lugu, mille heaks on oma panuse andnud "Eesti otsib superstaari" kolmanda koha omanik Merilin Mälk.