Brad ja AngelinaFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
7. september 2018, 13:30

Aitab! Brad Pitt vabaneb kõigist asjadest, mis talle Angelina Jolied meenutavad (5)

Brad Pitti ja Angelina Jolie lahkuminekust on möödas kaks aastat ning mees teeb kõik selleks, et naine oma elust kustutada. Eelmisel kuul võttis paari lahutus taas inetu pöörde ning mees hävitab kõiki mälestusi naisest, vahendab Hollywoodlife.

"Brad kustutas juba ammu kõik ühised pildid oma telefonist ja viskas need ka kodust minema. Ta isegi vabanes kõikide filmide koopiatest, kus nad kunagi koos on mänginud. Brad ei taha, et miski talle Angelinat meenutaks ning ta liigub oma eluga edasi," ütleb allikas väljaandele. "Brad on temast täiesti väsinud ja tahab, et kõik oleks juba läbi."

Eelmisel kuul süüdistas Angelina Bradi selles, et mees ei maksa mõistlikku lapsetoetust ning palus kohtunikku, et too nende lahutuse võimalikult kiiresti võimalikuks teeks. Samuti väitis Angelina, et Brad ei järgi laste hooldusõigusplaani, milles nad juunis kokku leppisid. Selle järgi oli Bradil õigus lastega rohkem aega koos veeta. 

Üsna ruttu esitas Brad aga dokumendi, mis tõendas, et ta on üle miljoni dollari lapsetoetust maksnud ning süüdistas naist meelega tülikiskumises.

Paarile lähedalseisev allikas aga kinnitab, et Brad ei kahetse oma suhet Angelinaga. Mees pühendub tööle ja nende kuuele ühisele lapsele.