Kristjan KannukeneFoto: Stanislav Moškov
Inimesed
12. september 2018, 00:01

Kristjan Kannukene: isale anti esialgu kuus kuud elada, aga meil oli kodus nii palju armastust, et ta elas kuus aastat (20)

"Väga tihe õpinguperiood on olnud need kaks aastat,“ räägib muusik ja helilooja Kristjan Kannukene, kes esitleb 13. septembril oma teist sooloalbumit "9" ning alustab sügisest muusikaõpinguid vahetusõpilasena Londonis. Kristjan, kes on meile tuttav saate "Eesti otsib superstaari" kuuendast hooajast, rääkis Õhtulehele antud intervjuus, kuidas need kolm aastat on olnud ühed intensiivsemad, aga ka ühed keerulisemad. 22aastane noormees pidi hüvasti jätma oma isaga, kes lahkus pärast aastaid kestnud võitlusi vähiga.

"Väga tihe õpinguperiood on olnud need kaks aastat,“ räägib muusik ja helilooja Kristjan Kannukene, kes esitleb 13. septembril enda teist sooloalbumit "9" ning alustab sügisest muusikaõpinguid vahetusõpilasena Londonis. Kristjan, kes on meile tuttav saate "Eesti otsib superstaari" kuuendast hooajast rääkis Õhtulehele antud intervjuus, kuidas need kolm aastat on olnud ühed intensiivsemad, aga ka ühed keerulisemad. 22aastane noormees pidi hüvasti jätma enda isaga, kes lahkus pärast aastaid kestnud võitlusi vähiga.

Kristjan Kannukene asub sügisest vahetusõpilasena õppima Londonisse Trinity Labani konservatooriumisse. Valiku tegi noormees väga teadlikult, kuna selles kõrgkoolis annab tunde Iisraeli viiulimängija Rivka Golani, keda loetakse viie parima viiulimängija sekka maailmas. 70aastane muusik on siiani aktiivne - annab kontserte, salvestab nüüdismuusikat jne. Kristjan vaimustus Golani energiast ja temas peituvast tohutust väest.Esialgu plaanib Eesti noor muusik tudeerida Inglismaal aastakese.

Edasi lugemiseks: