Foto: Nancy Brophy/Facebook
Inimesed
8. september 2018, 10:00

Armastusromaanide autor tappis oma mehe (7)

"Mu kallid Facebooki sõbrad ja pereliikmed, mul on kurb uudis. Mu abikaasa ja parim sõber, kokk Dan Brody tapeti eile hommikul," kirjutas lemberomaanide autor Nancy Crampton-Brophy juunis sotsiaalmeedias. Nüüd on 68aastane Ameerika kirjanik mõrvas süüdistatuna vahi all. 

Ajakirja People teatel vahistati kirjanik, kelle loomingu seas on näiteks sellised lemberomaanid nagu "Vale abikaasa" ja "Põrgu südamel", sel kolmapäeval. Portlandi politsei teatel süüdistatakse Crampton-Brophyt oma abikaasa Daniel C. Brophy (63) tapmises tulirelvaga.

Väidetavalt lasi Nancy oma mehe maha Oregoni kulinaariainstituudis, kus kokapaberitega Dan õpetajana töötas. Nad olid olnud abielus 27 aastat.

Daniel C. Brophy. Foto: Linkedin

Oma kodulehel tunnistab Nancy, et nende abielus on olnud tõuse ja mõõnu, kuid häid aegu on olnud halbadest enam.

"Ma ei oska teile öelda, millal ma oma mehesse armusin, aga räägin hetkest, mil otsustasin temaga abielluda. Olin vannis. See oli suur vann. Ootasin Dani endale seltsiks ja kui ta ei tulnud, hõikasin: "Oled sa tulemas?" Tema vastus kinnitas, et ta on minu jaoks see ainus ja õige. "Jaa, aga ma teen praegu suupisteid." Kas suudate ette kujutada, et võiksite oma ülejäänud elu ilma sellise meheta veeta?"