Foto: Õhtulehe fotokollaaž
Tele
6. september 2018, 16:47

SOOVITUS! 10 sarja, mida kõledal sügisõhtul Netflixist vaadata

Maailmakuulsa voogedastuskeskkonna Netflixi kaudu saab vaadata sadu sarju. Kuidas selles lõputus virvarris orienteeruda?

Siin on mõned soovitused pimedateks sügisõhtuteks. "Netflix ja chill" alaku!

1. "Breaking Bad"

USA sari, mille keskmes on kaugelearenenud kopsuvähiga ja majanduslikes raskustes keemiaõpetaja Walter White. Mees pöördub kuritegelikule teele, et kindlustada oma lähedaste elu. Mis saab, vaata sarjast!

 

2. "Better Call Saul"

See USA telesari on „Breaking Badi” eellugu. Populaarse krimidraama peategelane on keskpärane advokaat Jimmy McGill.

 

3. "Brooklyn Nine-Nine"

USA komöödiasari, mis räägib politseijaoskonna tööst. Sari näita ühe New Yorgi politsejaoskonna igapäevatdöö, koos kõikide selle juurde kuuluvate naljadega.

 

4. "The End of the F***ing World"

Briti musta huumori sari põhineb samanimelisel koomiksil. Peategelane on 17aastane James, kes usub, et ta on psühhopaat. Mis edasi saab, selleks tuleb juba sarja vaadata.

 

5. "Designated Survivor"

USA poliitiline draama räägib parlamendiliikme saamisest USA presidendiks pärast Kapitooliumi õhkulaskmist.

 

6. "Master of None"

Järjekordne USA komöödia, mille tegevus tiirleb ümber New Yorfis elava 30aastase näitleja Devi elu. Näeme tema sõpru, suhteotsinguid ja karjääri. Mis täpsemalt toimub, vaata sarjast!

 

7. "Narcos"

Sari räägib tõsielulise loo narkokartellide kasvust ja levikust üle maailma ning võitlusest nende vastu. Kui tahad rohkem teada, vaata juba sarja.

8. "Stranger Things"

Väikeses linnas, kus kõik teavad kõiki, leiab aset üks omapärane juhtum, mis käivitab sündmusteahela. Kui noor poiss kaob, peavad inimesed hakkama tegutsema. Mis täpsemalt juhtub? Seda teab ainult see, kes sarja vaatab!

 

9. "The Sinner"

Lugu räägib naisest, kellel on kõik olemas, kuid ühel päeval randa minnes pussitab ta eneselegi arusaamatul põhjusel seal olevat meest. Järgneb kohtuprotsess, mille tulemusel hakkab järk-järgult ilmnema erinevaid asju. Kõik ei ole sugugi nii, nagu esmapilgul paistab.

 

 10. "13 Reasons Why"

Põhineb samanimelisel raamatul. Peategelane on teismeline Clay Jensen, kes hakkab uurima, miks tema klassiõde enesetapu sooritas.