Foto: Reuters/Scanpix
Film
6. september 2018, 15:36

Bondi-film ohus: Daniel Craigist saab uus Poirot! (1)

Uue Bondi-filmi saatus on üha tõsisemas ohus: alles pani ameti maha režissöör Danny Boyle, nüüd aga selgub, et Daniel Craigil pole mahti agent 007 mängida, sest temas saab uue kriminulli täht.

Briti leht The Mirror ennustab, et 25. Bondi-film ei jõua küll kindlasti järgmise aasta novembriks valmis. Uue režissööri otsingud juba käivad, kuid nüüd ilmnes, et äsja abikaasa Rachel Weisziga beebi saanud Daniel Craig on hõivatud juba uue rolliga. 

Lehe teatel algavad tänavu novembris Rian Johnsoni ("Star Wars: Viimased jedid") uue mõrvaloo "Knives Out" ("Noad välja") võtted. Peaossa on kinnitatud Craig.

"Olen Danieli suur fänn olnud ja alati temaga töötada tahtnud," ütles Johnson. Režissöör murdis enda sõnul koos Ram Bergmaniga stsenaariumi kirjutades pead, kes võiks küll kehastada peaosalisest uurijat. Johnson rääkis väljaandele Deadline, et suuresti inspireerisid teda stsenaariumi kirjutamisel Agatha Christie kriminullid. Johnson nimetab Craigi tegelaskuju lausa uueks Hercule Poirot'ks. 

"Siis selgus otsekui taeva õnnistusena, et Danielil võib tekkida sobiv põgus ajavahemik, ja kõik läkski paika. Ta on harukordselt laia ampluaaga näitleja."  

The Suni allikas aga märgib, et Craigi uue rolli tõttu peavad Bondi-filmi võtted paratamatult edasi lükkuma, mis sest, et Johnsoni sõnul vabanes Craigil põgus aeg võteteks.