Triin Luhats ja Kaupo KarelsonFoto: Alar Truu
Tele
6. september 2018, 21:00

PRODUTSENDID VASTAVAD | Miks ei osale näosaate kuldses hooajas ükski varasem võitja? (17)

„Valik, kes sellel hooajal osaleda võiks, oli muidugi keeruline, sest kuue hooaja peale on saates olnud tõesti ju väga palju suurepäraseid artiste, kes kõik on teinud väga meeldejäävaid esitusi,“ põhjendavad näosaate produtsendid Triin Luhats ja Kaupo Karelson osalejate valikut.

„Kuldsel hooajal on saates üheskoos eelmistel hooaegadel säravaimate, vaimukaimate ja meeldejäävaimate etteastetega üles astunud 8 armastatud lauljat-näitlejat. Eelnevate hooaegade võitjad jätsime kuldse hooaja osalejate seltskonnast täiesti teadlikult välja," kinnitavad produtsendid.

„Nad on kõik suurepärased ja andekad lauljad-näitlejad, kes oma hooajal oma etteastetes nii lauluoskuste kui parodeerimise ja näitlejameisterlikkuse piire ületasid kordades ja andsid nii mõnegi esituse puhul endast kõik ja rohkemgi veel. Eelmiste hooaegade võitjaid saab kuldsel hooajal aga kindlasti kõiki näha külaliskohtunikena ning päris mitmeid ka üllatusesinejatena. Ja muidugi on kõik võitjad suurte etteastetega laval kuldse hooaja suurejoonelises finaalis 9. detsembril Saku suurhallis,“ ütlevad produtsendid.

Miks aga otsustati üldse tuua uuel hooajal ekraanile juba vanad tegijad - kas head prodeerijad on Eestimaalt otsa saanud? „Mõte kuldsest hooajast on mõlkunud juba teisest hooajast alates, sest päris mitmel osalejal jäi ideid, tahtmist ja püssirohtu üle. Nüüd on kokku saanud üllatusi täis seltskond ja tunduski õige hetk sellega vaatajate ette tulla,” sõnab Kaupo Karelson.