Dr. Martensi sügispidu restoranis SfäärVideo: Tatjana Iljina
Inimesed
5. september 2018, 21:53

PILDID JA VIDEO | Sügise tulek masendab - staaridel on seks puhuks tõhusad nipid (13)

Legendaarne saapabränd, mida armastavad maailma rokkstaarid ja mässulised loovnatuurid, Dr. Martens saabub sel sügisel lõpuks ka Eestisse. Seda esialgu eksklusiivse pop-up poena Tallinna Kaubamaja Meestemaailmas ja hiljem ka Kingamaailmas. Bränd soovis seda tähistada värvika seltskonna ja mõnusa brunchiga restoranis Sfäär.

Sügis on üks kummaline aastaaeg. Mõnes meist tekitab see masendust, teise jaoks võib olla see suisa lemmikaastaaeg ja seda just oma värvide mängu ning uute algustega.  

Meie uurisime Jürilt, Danielilt, Märksilt, Ariadnelt, Liisalt, jt., milliseid emotsioone tekitab neis sügise saabumine ning kuidas sujuvalt imekaunist suvest kuldkollasesse sügisesse triivida nii, et ei tekiks seda neetud sügismasendust? 

Raadiosaate juht ja DJ Rauno Märks: "Mina soovitaksin uusi asju soetada. Näiteks kas või garderoobi uuendada. Võib ka tubastele tegevustele pühenduda.

Näiteks nagu seks?

"Näiteks. Ja miks mitte ka toidumenüü osas katsetusi teha - näiteks uusi toite proovida. Mulle meeldib kokkamine." 

Laulja Karl-Eerik Taukar: "Mul on üks väga tõhus nipp - üritan käia võimalikult kaua lühikeste pükstega ja loomulikult üritan sügisesse mahutada ka ühe lisapuhkuse päikese all." 

Siin mõni tunnistas, et tegeleb sügisel rohkem tubaste tegevustega, näiteks nagu seks. Sul ei ole plaanis hakata lapsi tegema?

"Hetkel ei ole nagu planeeritud. Noh, et päevakava oleks selline, et vaatad AK ära ja peale seda hakkaks nagu laste teoga pihta. Ma pole seda kunagi niiviisi oma päevakavasse pannud." 

Laulja ja blogija Liina Ariadne Pedanik: "Mina lähen kohe reisile soojale maale, et seda imekaunist suve veelgi pikendada. Aga tegelikult sügis mulle meeldib, sest sellega kaasnevad uued projektid ja koostööd ehk siis paljud põnevad asjad. Ja veel meeldib mulle sügisel kihiline riietumine - hästi palju sooje kampsuneid ja mõnusad saapad."

Laulja Jüri Pootsmann: "Siiani on sügis olnud minu jaoks alati väga traumeeriv. Mul on meeles need kooliminekud, mis olid minu jaoks suht kehvad. Aga nüüd vaikselt hakkab nagu paremaks minema. Ma hakkan juba nautima neid langevaid kollaseid lehti ja kampsunite kandmist. Aga kõige rohkem meeldib mulle avada aken, kui vihma sajab ja kuulata vihma häält."

Jüri, ega sind koolis ometigi ei kiusatud?

"Kõiki lapsi kiusatakse koolis mingil määral." 

Laulja ja laulukirjutaja Daniel Levi

Daniel, kas on sügismasendus või ei ole masendus?

"Ei masendusele! Tuleb olla lihtsalt tegus ja ümbritseda end heade inimestega, siis ei tule kunagi masendust."

Parim tubane tegevus?

"Näiteks lauamängud."

Moe- ja elustiili blogija Liisa Leetma: "Mina ootan väga sügist, et saaksin olla rohkem organiseeritud. Siis tuleb seda töötahet ka rohkem peale. Soojad ilmad võtsid mult igasuguse toimetamise tahtmise pealt ära. Sügisel on kihvt ka ennast kihiti riidesse panna - mida rohkem kihte, seda parem. Ja kes meist ei armastaks sooje kampsuneid!" 

Vaata videost, kuidas võitlevad meie staarid sügismasendusega?