Arnold Oksmaa 2009. aastal.Foto: MEELIS TOMSON
Inimesed
5. september 2018, 19:37

JUBE LUGU: Arnold Oksmaa varastati Helsingi kesklinnas keset päist päeva paljaks! (58)

Kunagine avaliku elu staar Arnold Oksmaa (39) varastati läinud reedel päevasel ajal Helsingi raudteejaama lähedal paljaks, kui ta Põhja-Soomest tööreisilt tuli.

Iseend "Päikesejänkuks" ja show-businessi täheks tituleerinud Oksmaa reisis Joensuust Helsingisse ning läks pärast pikka reisi kioskisse sisseoste tegema, kui märkas, et teda vargad kimbutanud on.

"Käisin R-kioskis kõneaega laadimas ja jooke ostmas. Pärast maksmist märkasin, et mu matkakäekott dokumentide, passi ja rahakotiga on kadunud!" selgitab Oksmaa. Varaste saagiks langes 160 eurot sularaha ja lotopilet, mille mees oli päev varem ostnud. "Õnneks arvelt raha läinud ei olnud!" sõnab ta.

"Hakkasin paanikas ja hädas kioski ja selle ümbrust kammima, kuid käekotti ma ei leidnud," nendib mees, rõõmustades, et õnneks nutitelefon jäi talle põue.

Oksmaa helistas kiirelt panka, et oma maksekaardid sulgeda ning pöördus passi kadumise tõttu Helsingis Eesti suursaatkonda. "Ehk nädala algul võib leiubüroode abil kott või dokumendid välja tulla," loodab Oksmaa. 

Pikalt Soomes elanud Oksmaa on kuulduste kohaselt varsti kodumaale naasmas, et siin taas popitähe unistusi püüdma hakata.