KÕIK ON UUS SEPTEMBRIKUUS: Tomi kuulutati „Eesti laulu“ uue peaprodutsendina välja 18. juunil. Kuigi tema leping ERR-is algas ametlikult 1. septembrist, algas töö päriselt juba suvel. Nüüd on „Eesti laulu“ reglement avalik ja muudatusi leiab sealt omajagu. Foto: Martin Ahven
Üritused
5. september 2018, 19:49

Peaprodutsent selgitab Õhtulehele üksipulgi lahti iga muudatuse tagamaad. 

Tomi Rahula paljastab „Eesti laulu“ muudatused: poolfinaalide otsesaated, välismaised lauljad ja osalustasu (35)

„Üks suurimaid muutusi „Eesti laulu“ juures on see, et poolfinaalid tulevad otsesaadetena ja läheme nendeks Tallinnast välja, inimestele lähemale,“ paljastab „Eesti laulu“ uus peaprodutsent Tomi Rahula. Valmis on võistluse uus reglement, mis nüüd kättesaadav kõigile. Muudatusi on veelgi ja võib öelda, et Tomi keeras võistluse pea peale. 

Üks suurimaid muutusi „Eesti laulu“ juures on see, et poolfinaalid tulevad otsesaadetena ja läheme nendeks Tallinnast välja, inimestele lähemale,“ paljastab „Eesti laulu“ uus peaprodutsent Tomi Rahula. Valmis on võistluse uus reglement, mis nüüd kättesaadav kõigile. Muudatusi on veelgi ja võib öelda, et Tomi keeras võistluse pea peale. 

Seda, kus poolfinaalid toimuma hakkavad, Tomi veel ei tea. „Läbirääkimised käivad.“ Varasemalt on poolfinaalide esitused telemajas linti võetud ja hääletus toimunud otse, kuid nüüd saavad võistlejad juba poolfinaalis kätte otse-eetri kogemuse. „Artistina tahad sa ikka live-kontserti teha ja publikule esineda. Sa lähed lavale, selja taga on pikk proovipäev, sul on elevus sees ja üks võimalus. Poolfinaalid eraldavad juba terad sõkaldest – kui sul ikka otsesaates metsa läks, siis nii oli. Nii võib ka finaalis ja Eurovisionil juhtuda,“ räägib Tomi.

KÕIK ON UUS SEPTEMBRIKUUS: Tomi kuulutati „Eesti laulu“ uue peaprodutsendina välja 18. juunil. Kuigi tema leping ERR-is algas ametlikult 1. septembrist, algas töö päriselt juba suvel. Nüüd on „Eesti laulu“ reglement avalik ja muudatusi leiab sealt omajagu. (Martin Ahven)

Edasi lugemiseks: