Deniss MetsavasFoto: Eesti jalgpalli liit
Eesti uudised
5. september 2018, 14:42

Trennikaaslane: major Metsavas on igati tore vend (34)

Major Deniss Metsavas, kellele on esitatud kahtlustus riigireetmises,  mängis vabal ajal usinasti jalgpalli. Meeskonnas on ta endast jätnud igati kiiduväärt mulje.

Metsavas on ametlikes mängudes käinud platsil alates 2004. aastast. Esimese meeskonnana on tal Eesti jalgpalliliidu lehel välja toodud Kaitsejõudude SK, kus ta mängis enamasti kõik mängud kaasa ja oli kogu mängu platsil. Viimastel aastatel on Metsavas pallinud IV liiga meeskonna Maarjamäe FC Igiliikuri ridades.

„Ta on selline sümpaatne vend,“ kirjeldab meeskonnakaaslane majorit. „Väga isamaaline kaitseväelane, räägib hästi eesti keelt. Väga viisakas trennides, suhtleb palju…“

See, et Metsavast kahtlustatakse riigireetmises, tuleb meeskonnakaaslasele väga suure üllatusena. „Ma sain aru, et ta tegeleb väga palju kaitseväe teemadega. Ta on meilegi [Igiliikuris] andnud üldfüüsilisi trenne.“

Metsavas on Igiliikuris olnud puurivaht, kuid viimastel aegadel pole teda eriti mängudel nähtud. Viimasel paaril nädalal pole ta ka trennis käinud. Viimati, kui teda treeningväljakul nähti, polnud mingeid märke, et Metsavasel oleks midagi hingel. „Mingit muutust tujus või suhtumises ei olnud küll märgata,“ lisas meeskonnakaaslane.