Marii Karell Foto: Kalev Lilleorg/ Kanal 2
Tele
5. september 2018, 14:57

PIINLIK LUGU: Kanal 2 reklaamib „Radarit“ siiani endise saatejuhi Marii Karelli pildiga (2)

Eile õhtul läks eetrisse saate "Radar" uus hooaeg, mille vägesid juhatab nüüdsest ajakirjanik Kärt Anvelt. Teatavasti lahkus saate endine peatoimataja Marii Karell juunikuus Eesti Meediast. Kuid Kanal 2 reklaamib siiani "Radarit" just Karelli fotoga!
"Radari" reklaam eile Kanal 2 eetris Foto: Lugeja foto

Kanal 2 produktsioonijuht Mari-Liis Veskus kommenteeris juhtunut järgmiselt: "Nagu tähelepanelikud vaatajad eile märkasid, oli meil väike viperus. Tehnika vedas seekord natuke alt ja eetrisse läksid valed elemendid."

Karell sõnas Õhtulehele, et tal ei ole selle kohta, et Kanal 2 "Radarit" ikka tema näopildiga reklaamib, midagi kommenteerida. 

Karell andis “Radarist” ja Eesti Meediast lahkumise kohta teada Facebookis juunikuu alguses. Naine põhjuse tagamaid ei avalikustanud. 

"Mina lahkun poolte kokkuleppel," kommenteeris ta Õhtulehele. Küsimusele, kas ta võiks osata aimata selle otsuse tagamaid, sõnab Karell, et oskab muidugi. "Aga ma ei taha sellest rääkida,” rääkis ta toona Kroonikale.

Postimehe uudismeedia juht Merili Nikkolo kommenteeris juhtunut järgmiselt: "Praegusel juhul meie mõtted tuleviku arengute osasa erinesid niivõrd palju, et leidsime, et momendil on mõistlik, kui meie teed lähevad lahku.”

Augusti lõpus rääkis Karell Õhtulehele antud intervjuus, et tema lahkumine "Radarist" tuli talle suure üllatusena. "Minu jaoks oli lahkumine "Radarist" väga suur üllatus, see käis liiga kiiresti. Ma arvan, et see oli ebaõiglane, aga ma ei saa Eesti Meediale ka etteheiteid teha, sest sain tõesti neli aastat teha väga vägeva telesaadet," rääkis ta. 

Naine üritas vahepeal "Radari" kaubamärki enda firmale registreerida, kuid ta loobus sellest. "See poleks olnud väga korrektne käik ja saan aru, et see Eesti Meediale ei meeldinud. Ma siis ütlesin, et okei, registreerige see ise ära. Kaubamärk oli lihtsalt ripakil ja ei oleks ju väga tore, kui näiteks Tallinna Televisioonis algaks samanimeline saade," põhjendas ta. 

Nüüdsest töötab Karell Geenius Meedia portaalide peatoimetajana. Lisaks hakkab naine juhtima TV3s saadet "Ajujaht".