Foto: @sineadmcnamara/Instagram
Inimesed
5. september 2018, 13:26

Instagrami iluduse surm luksjahil võib olla seotud tema armueluga (20)

Mehhiko miljardärile kuuluval superjahil töötanud ning sealt elutuna leitud Instagrami modelli surma põhjust tuleb ilmselt otsida tema eraelust.

Veebiväljaande news.com.au andmeil oli 20aastane Sinead McNamara rääkinud enne surma teistele laevameeskonna liikmetele oma haprast psüühilisest seisust. Usutavasti oli see seotud armusuhte purunemisega.

 
 
 
View this post on Instagram

Easy mornings ☕️ Welcome to my humble abode🌷thank u @mascotrhodes

A post shared by Salt Bby 💦 (@sineadmcnamara) on

"Ta oli endast väljas ja tegi kommentaare kas siis suhte purunemise või mingisuguse eraeluprobleemi kohta," rääkis Kreeka võimude allikas. Eakale Mehhiko miljardärile Alberto Bailleresele kuuluv Mayan Queen IV seisis parajasti Kreekas Kefalonia saarel ankrus, kui kõrvaljahi kapten tagatekilt teadvusetu McNamara avastas. 

Kapten kirjeldas ajakirjanikele, et oli esmalt neiut surnuks pidanud. Kui tal õnnestus Sinead hingama saada ning päästehelikopteriga Ateena haiglasse saata, oli ta õnnelik ja uskus, et noor naine jääb ellu. Kuid McNamara suri teel haiglasse.

 
 
 
View this post on Instagram

🕊

A post shared by Salt Bby 💦 (@sineadmcnamara) on

Bailleres oli lahkunud jahilt kaks päeva varem. News.com.au andmeil seisis Sineadil ees viimane tööpäev pärast nelja kuu pikkust teenistust. Ta pidi vaid mõne tunni pärast kohtuma oma ema Kylie ja õe Laureniga, kes olid parajasti teel Austraaliast Kreekasse. 

Lahang näitas surma põhjusena poomist, kuid toksikoloogilised analüüsid ja surmajuurdlus pole lõpule viidud. Kreeka võimud käsitlevad juhtumit kahtlustatava enesetapuna. Uurimise alla on võetud Sineadi mobiilisõnumid. Pole teada, kas temast jäi hüvastijätukirja.