Foto: Teet Malsroos
Tele
4. september 2018, 21:34

Lugeja! Avalda arvamust, mida sina saatest arvasid!

ARVUSTUS | Esimene Kärt Anvelti juhitud „Radar" jäi igavaks (71)

Uue peatoimetaja käe all uut telehooaega alustanud „Radar” tõi ekraanile tugevad lood, kuid Kärt Anvelt ei tundu veenev.

Varemgi saateid juhtinud kahekordne Bonnieri preemia laureaat Kärt Anvelt jääb saadet juhtides kangeks. Kogu tema olek tundub pingutatud ja jääb mulje, nagu oleks tal äärmiselt ebamugav.

Ka saate avalugu ei kõneta, on igava võitu ega anna juurde mingit lisaväärtust. Küll aga tunnevad loo autorid, Jekaterina Minkova ja Ege Tamm, ennast silmnähtavalt enesekindlamalt ja mugavamalt.

Marii Karelli aegsest meeskonnast on alles jäänud Stass Kuznetsov, kelle lugu räägib uutest narkotestidest. Kuigi otseselt midagi ette heita ei ole, jääb ka sellest loost midagi puudu. Midagi mis kõnetaks.

Ja viimaks. Eeva Esse, kes „Radari” meeskonda tulnud Eesti Rahvusringhäälingu ridadest. Esse lugu oli kõigist lugudest kõige aktuaalsem, seda enam, et just eile kirjutas Financial Times, et Danske Eesti kontori kaudu toimunud rahapesu võib olla arvatust kordades suurem ehk kuni 30 miljardit dollarit.

Esse võttis kätte, otsis üles rahapesuafääri paljastamise taga olnud USA juurtega briti ärimehe Bill Browderi ja sõitis Inglismaale teda intervjueerima.

Just kõigist lugudest oli see ehk põnevaim ning naine kõige karismaatilisem, kuid kogu saade jäi igavaks. Midagi, mis oleks kogu tähelepanu teleekraanile naelutanud, jäi puudu.

Lugeja! Anna meile teada, mida sina uue hooaja avasaatest arvad!