Natalie PortmanFoto: La Biennale di Venezia / ASAC
Film
5. september 2018, 17:33

GALERII | ÕL VENEETSIAS: Natalie Portman tõi punasele vaibale silmipimestava glamuuri ja sära (2)

Hollywoodi staar Natalie Portman kandis Veneetsia filmifestivali punasel vaibal säravkuldset kleiti. Glamuurne outfit oli kontrastiks tagasihoidlikule sünkjasmustale keep-kleidile, millega naine ajakirjanike ees käis.

Portman tuli Veneetsiasse, et osaleda filmi "Vox Lux" esilinastusel. Näitlejanna mängib seal popstaar Celeste'i, kes elas üle koolitulistamise ning jäi silma muusikatööstusele, kui mälestusüritusel tulistamise ohvritele laulis.

Edasi viis tee Celeste'i kiiruga tähtede sekka, kus ta nägi, et kuulsus ei garanteeri õnne ning kodus tuleb staarimask eest ära võtta.

"See on meie ühiskonna portree ja puutepunkt popkultuuri ja vägivalla vahel ning kuidas me neid kahte seome," ütles Portman pressikonverentsil ning lisas, et filmil pole küll poliitilist motiivi, kuid vägivald on piirideta teema.

Natalie Portman Foto: La Biennale di Venezia / ASAC

Portmani sõnul on alati tahtnud popstaari mängida. Samuti on ta alati jumaldanud SIA-t, kes tegi filmile muusika.

Selleks, et rolli sisse elada, vaatas Portman ära mitu dokumentaalfilmi popstaari elust. "Aga ma ei püüdnud neist ühtki jäljendada," ütles ta. Kuna filmis oli palju tantsimist, tuli tal oma balletitantsijast abikaasalt Benjamin Millepied'ilt tunde võtta.

"Ma tantsisin kodus oma abikaasaga, mis oli väga tore. Päris lõbus oli koos töötada jälle," rääkis Portman.

Raffey Cassidy, Stacy Martin ja Natalie Portman Foto: La Biennale di Venezia / ASAC

Vaata ka "Vox Luxi" esilinastuse punase vaiba galeriid!