Foto: Vanessa Marquez/AP
Tele
4. september 2018, 15:33

Politseinikud lasid „Kiirabihaigla“ näitlejanna maha (4)

California politsei tulistas endist "Kiirabihaigla" näitlejannat Vanessa Marquezt, kui nad olid tema heaolu kontrollima tulnud ning ta tõmbas välja õhupüstolilaadse relva. Naine sai surma.

Politsei sai väljakutse populaarses haiglasarjas aastatel 1994-1997 õde Wendy Goldmanit kehastanud Marqueze koju neljapäeval kell 14 paiku. Tema korteriomanik oli öelnud, et naisel on mingeid probleeme. Koos politseinikega sõitis väljakutsele kaasa vaimse tervise spetsialist, kirjutab New York Post.

"Nad hakkasid naisega suhtlema, ta muutus välja koostöötõrksaks ja relvastus selle kontakti ajal käsirelvaga, sihtis sellega politiseinikke ning politseinik tulistas teda," rääkis Los Angelese šerifi esindaja. Selgus, et tegu oli poolautomaatse püstoliga sarnaneva õhupüstoliga. 

Politseid oli varemgi Marqueze koju kutsutud. Šerifi esindaja sõnul paistsid endisel näitlejannal olevat sedapuhku krambid ning jäänud mulje, et ta on tõsise puudega.  

Tosin aastat tagasi osales selleks ajaks pankrotistunud Marquez ostusõltlaste reality-sarjas. Mullu oktoobris süüdistas näitlejanna endist sarjakaaslast George Clooneyt: too olevat aidanud teda "Kiirabihaiglast" välja puksida, kuna ta oli kurtnud seksuaalse ja rassilise ahistamise üle. Clooney väitis oma avalduses, et näitlejanna jutt ei vasta tõele.