Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
4. september 2018, 14:31

Sellised näevad Meghan ja prints Harry välja 60. eluaastates! (14)

Uuenduslik tarkvara paljastab, millised näeksid prints Harry ja tema kaunis kaasa Meghan välja pensionipõlves. Sama tehnikat on kasutatud ka supermodell prints Williami abikaasa Catherine'i, Kate Mossi ning veel mitme kuulsuse puhul.

Daily Maili teatel on tarkvara Future Face välja töötanud Londoni ilukirurg dr Julian De Silva. Näo kaardistamise abil on analüüsitud Meghani ja Harry näo muutumist aja jooksul, ennustamaks nende väljanägemist 25-35 aasta pärast.

Sama tehnikaga on vanaks tehtud veel kaks kuulsat Harry: One Directioni täht Harry Styles (24) ja Inglise jalgpalllikoondise kapten Harry Kane (25). Samuti ennustab tarkvara, milline näeb välja enne oma 70 aasta juubelit välja supermodell Kate Moss (44). 

De Silva toonitab, et Mossi suitsu- ja peolembus võib tema vananemisprotsessi kiirendada. "Kõige paremini vananeb Future Face'i järgi Meghan Markle. Tema geenid, oliivikarva jume ja suurepärased elustiilivalikud annavad alust arvata, et neist tuntud isikutest, keda me testisime, vananeb ta kõige paremini."

De Silva ennustab koguni, et Meghan näeb 25 aasta pärast hertsoginna Catherine'ist noorem välja, ehkki on temast aasta vanem. 

VAATA FOTOSID!