Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
4. september 2018, 11:30

Victoria Beckhami sõnad paistavad abielukriisi kinnitavat (7)

Victoria Beckhami sõnavalik värskes Vogue'i intervjuus paistab kinnitavat kuuldusi, et tema ja David Beckhami abielu on olnud karile mineku äärel. Kõnekas tundub seegi, et Vogue'i kaanepildil on küll Victoria lastega, kuid vutiässast mees puudub.

Kõlakad Beckhamite peatsest lahkuminekust on viimastel kuudel uue hoo sisse saanud. Victoria nendib intervjuus, et spekulatsioonid abieluõnne kohta käivad kuulsusega paratamatult kaasas.

"Inimesed on meie suhte kohta igasuguseid väljamõeldisi haudunud juba 20 aastat, nii et oleme Davidiga harjunud sellest lollusest mitte välja tegema ja tavapäraselt edasi elama," vahendab Daily Mail endise Spice Girlsi lauljatari sõnu. "Kuid sellised jutud mõjuvad meie ümberkaudsetele inimestele ja see pole aus."

Briti Vogue'i värskes oktoobrinumbris poseerib superstaaridest abielupaar koos oma kolme poja ja tütar Harperiga. Ent kaanepildilt David siiski puudub. Victoria sõnavalik intervjuus annab aimu, et päris tühja koha pealt pole lahkuminekukõlakad tekkinud. 

"Mõistame mõlemad, et oleme koos tugevamad kui üksikult. Kas kumbki meist oleks praeguses positsioonis, kui me poleks kõik need aastad tagasi tutvunud ja koos olnud? Kõik taandub perele. Oleme kuuekesi tugevamad kui üksikult. Peame peresidemest lugu ja see ongi kõige võti."

Muidu morni moega Victoria on Vogue'i intervjuu käigus naljagi visanud - ta poseerib Spice Girlsi aegse liibuva kostüümi ja kassikõrvadega ning väänab end kadestamisväärse painduvusega.