Äpardus Ivo Linna esinemisega "Terevisioonis"Foto: kuvatõmmis/ ERR
Tele
4. september 2018, 11:02

PIINLIK JUHTUM: Ivo Linna hakkas „Terevisioonis“ vale fono taustal laulma (39)

Täna hommiku oli "Terevisioonis" külas vanameister Ivo Linna. Muuhulgas pidi mees koos Supernova bändiga esitama lugu "Viisakad poisid", kuid saatemeeskonnas tegi keegi saatusliku vea ning mängima pandi vale fono.

Mängima pandi hoopis laulu "Esimene armastus" fonogramm ning see sai kesta paar sekundit, enne, kui veast aru saadi. 

Bändimehed, kes kätt pillidel juba "Viisakate poiste" rütmis olid valmis viibutama, olid ilmselgelt ehmunud, kuid Linna hakkas situatsiooni peale lihtsalt kõva häälega naerma.

Äpardus Ivo Linna esinemisega "Terevisioonis" Foto: kuvatõmmis/ ERR

Linna kommenteeris äpardust Kroonikale, kus nentis, et erinevaid tehnilisi probleeme on tema karjääri jooksul juhtunud palju. "See pole küll midagi, mille pärast ma muretsema peaks. On ka halvemaid juhtumeid, kus võimendid on lõpetanud töötamise või vool kaob tervest majast ära," sõnas laulja positiivsel toonil.

See ei ole mingi saladus, et "Terevisioonis" esinevad artistid ei esita oma laule otse. Muusik Jaanus Nõgisto selgitas Õhtulehele, miks see nii on, eelmisel aastal. „Kujutage ette, kui hommikul „Terevisiooni“ läheb mõni artist kas tutvustama ennast või oma kahte lugu, mida ta üldse oskab, siis ei ole seal sellist aega ega võimalust seda laivis teostada. Ma ei kahtle, et nad kõik on võimelised ka otse mängima ja laulma.“

Nõgisto sõnul on live-esinemist kergem korraldada juhul, kui üles astub ainult üks esineja või ansambel. Kui artiste on aga rohkem, on heli paika saamine väga raske.