Foto: @sineadmcnamara/Instagram
Inimesed
4. september 2018, 09:53

Uus info: Instagrami täht leiti superjahilt pooduna (53)

Kreeka koroneri otsuse kohaselt põhjustas 20aastase Austraalia Instagrami modelli surma miljardäri superjahil poomine. Kaunitar leiti luksusliku jahi tagumiselt tekilt teadvusetuna ja köitesse mähituna.

Daily Maili andmeil oli Sinead McNamara elutu keha leidnud 190 miljonit maksva Mayan Queen IV tekilt naaberjahi kapten. Instagramis sensuaalseid reisifotosid avaldanud 20aastane neiu oli Mehhiko miljardärile Alberto Bailleresele kuuluval kuuekorruselisel jahil maikuust saadik meeskonnaliikmena töötanud.

 
 
 
View this post on Instagram

🕊

A post shared by Salt Bby 💦 (@sineadmcnamara) on

Reede öösel kell 1.45 võika avastuse teinud naaberjahi kapten üritas noort naist teadvusele tuua, kuid paraku ei läinud see korda. Päästehelikopter toimetas Sineadi Ateena haiglasse, kuid ta suri sinnateel. "Juubeldasime algul, sest arvasime, et ta on päästetud. Kuulsime alles hiljem, et ta suri," rääkis anonüümsust eelistav kapten Austraalia ajakirjandusele ning lisas, et elab McNamara surma tõsiselt üle.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Salt Bby 💦 (@sineadmcnamara) on

Briti kõmulehe andmeil oli Sinead teinud traagilise surma ajal jahil oma kõige viimast vahetust. Superjaht seisis Kreeka saarel ankrus.

Koroneri hinnangul tõi Sineadile surma poomine, kuid lisauuringute vastuste saamine võib võtta veel kuid. Seni ei nõustu ta kommenteerima, kas tegu võis olla mõrvaga. Neiu surnukeha nägi koroneri sõnul nii hirmus välja, et ta manitses Sineadi ema ja õde teda surnukuuri mitte vaatama tulema. Enesetapu versioonile räägib vastu asjaolu, et lähedaste sõnul tundis Sinead elust Kreekas väga rõõmu ning ema ja õde pidid teda sinna peatselt vaatama tulema.