MetsakutsuFoto: Erlend Štaub
Inimesed
3. september 2018, 16:40

Metsakutsu kutsub inimesi liikluses tähelepanelik olema: võta hoog sihilikult maha (1)

Räppar Metsakutsu manisteb oma sotsiaalmeedialehel inimesi liikluses tähelepanelikum olema ja mitte autoroolis ninapidi telefonis istuma.

"Iga valgusfoori taga, kus ma täna autoga seisnud olen, on mu ümber olnud vähemalt 1 inimene rooli taga, kelle pilk on telefonis ja, kellel on enda arvates olemas täielik ülevaade tema ümber toimuvast, sest ta ju tõstab oma pilgu telefonist iga 5 sekundi tagant 1 sekundiks ja täpselt nii palju ongi vaja liikluses teada – 1 sekundit 6-st," kirjutab räppar.

Mehe sõnul on septembri esimene nädal liikluses selline, kus ülekäiguraja ääres ootav jalakäija on autojuhile täiesti märkamatu. Põhjuseks see, et inimesed on lihtsalt nutitelefoni kinnistunud. 

"Autoroolis on kõige tähtsam, number üks oluline asi see, et sa jõuad elusa ja tervena koju. Päris oluline on roolis äge välja ka näha, aga tähtsam on ikkagi tervena koju jõuda," manitseb mees. "Sina autoroolis, mina autoroolis, lapsed ülekäigurajal, paanikas emad, kes on 3 kuud suveunes maamajas raamatut lugenud ja eile avastanud, et septembri algus on käes – kõik tahavad koju jõuda. Võta hoog maha, lihtsalt võtagi sihilikult maha."