Foto: TV3
Tele
3. september 2018, 14:14

Täna "Kuuuurijas": Katrin Lust toob päevavalgele õõvastava pantvangidraama! (28)

„Kuuuurija“ rabavad paljastused jõuavad teleekraanile juba täna õhtul, kui Katrin Lust toob ekraanile kõige skandaalsemad lood ning avalikkuse eest varjatud saladused. Väikeses Võlli külas Viljandimaal on asjad läinud täiesti üle võlli. Kas tõesti viis endine tipp-poliitik Priit Toobal kohaliku noormehe vastu tahtmist enda poole ja hoidis teda kuus pikka tundi oma kodutalus pantvangis?

„Kuuuurija saadet pole veel ära keelatud ja oleme tagasi veel õõvastamate lugudega, kui kunagi varem. Ka meie tänase saate avalugu on täiesti uskumatu juhtum. Ometi leidis see kõik aset sel suvel Viljandimaal. Me hakkame täna rääkima sellest, kuidas Priit Toobal püüdis ühel suveööl kinni 18-aastase noormehe. Toppis ta vastu tahtmist oma autosse ja hoidis teda oma kodutalus pantvangis kuus tundi. Politsei hättasattunud noormehele appi ei läinud,“ alustab Katrin Lust oma autorisaate avaosa. 

Saate teises pooles läheb Katrin Lust vaatama, kas tõesti käib eestlane Lätis odava napsu järel riigi poolt kinni makstud maakonnaliini bussiga. „Teatavasti tulevad paljud inimesed bussiga tasuta Valka, et minna alkoholi- ja toidupoodidesse, kust osta head ja paremat ja siis Läti kauba tasuta bussiga koju viia,“ sõnab Lust.

Eesti kuumim pantvangidraama „Kuuuurijas“ juba täna kell 20.00 TV3s!